Дневен Хороскоп за 28 Януари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В четвъртък внушавате и на Стрелци да бъдат по-гъвкави при прокарване на делови идеи. До следващия вторник ще трябва да отделяте повече време за общуване с колеги познати, но без да ги дразните с различното си мнение по служебни или обществени въпроси. Ако някой си прави сметката на гърба на Овни, греши, улавят подобни хитрувания и скоро ще ги обърнат в свой плюс.

Телец

Четвъртък идва с финансови проблеми, а и с делови партньори Везни май не се разбирате добре. Телците държат на професионалните принципи и колкото и да им е трудно, няма да се забъркват в далавери. Ако не можете да убедите и другите да ви следват – не можете, но скоро ще се разбере, че шефовете ценят вашите умения и коректността ви, те смятат да ви възложат нова отговорност.

Близнаци

Този четвъртък по примера на Стрелци не поемате много задачи, има риск от претоварване, а усилията ви няма да бъдат оценени бързо. Група Близнаци имат нужда от кратък отдих, други – от обогатяване на професионалните си знания и умения. Има време да споделите с влиятелни хора новите си идеи, ще ви подкрепят за реализация, по-големи печалби. Вложете средства и за дома.

Рак

В четвъртък не бързате много в работата, а ще накарате и Водолеи да действат в по-умерено темпо. Раците не искат да се месят в споровете на колеги или познати, някои не се чувстват много компетентни по редица въпроси даже когато им искат мнение. Пазете се от клюки и интриги, вредят на атмосферата в екипа, съответно резултати. Част от знака имат нужда от отдих и укрепване...

Лъв

Четвъртък не предлага много добри условия за деловата ви изява и печалби, но вие умеете да чакате и сега ще проявите търпението си. Част от Лъвовете са бдителни и ще помагат и на околните да защитят интереси, да избегнат рискове. На първо място са близките, но колкото и да ги обичате, не се нагърбвайте с техните проблеми, а и не си затваряйте очите пред грешките им.

Дева

В четвъртък вие и Водолеи кипите от енергия за изява, утвърждаване, печалби. Девите трябва да преодолеят сериозни пречки в работата, да не подценяват никое обстоятелство. Може би се налага да минете на по-строг режим, по-опитни колеги ще ви помагат, но първо ги убедете: сериозни професионалисти сте, дори и по-млади. Нови проекти ви увличат и показват какво можете още.

Везни

Четвъртък ви настройва по-философски, едва ли ще разбирате тревогите на близки Телци. Везните да внимават, поведението им може да ги огорчи, да ги отблъсне. Не е време за припряност в работата, а за повече старание, пък и за наваксване на стари пропуски. Усилията ви ще бъдат възнаградени, а вие ще можете да помогнете и на околните да се справят с пречки, милеете за екипа.

Скорпион

В четвъртък имате куп служебни и лични задачи, а не сте най-уверени в себе си. Скорпионите да не се притесняват за бюджета си, ще се справят и със сегашните трудности благодарение на своята упоритост и професионализъм. Е, надали ли ще споделяте грижите си с околните, даже сте склонни да отклоните предложенията им за помощ. Защо, хората ви ценят, искат да изясните нещата.

Стрелец

Този четвъртък Овни ви съветват да прокарвате по-тактично идеите си. Стрелците като Близнаци трябва да се пазят от преумора, не е време да поемат допълнителни и много спешни задачи. За тях ще дойде ред в началото на февруари. Иначе работата на мнозина от знака е бърза, упорстват, подчертано бдителни са за пропуски. Прави сте, качеството на свършеното е твърде важно.

Козирог

Задържа се благотворното влияние от вчера, но може би идва и момент да се огледате за нови проекти. Утре ще е по-трудно да мислите за тях, допитайте се до влиятелни познати още сега за идеите си. Някои са с голямо обществено значение и Козирозите могат да привлекат много сътрудници, да разширят екипа, да увеличат и печалбите си. Не се плашете от бъркотиите в началото.

Водолей

В четвъртък като Девите сте ентусиазирани за изява и печалби, но май е по-добре като Раците да намалите изтощителното делово темпо. Доста Водолеи не само бързат да приключат задачите си, а се нагърбват и с обществени, гледат да услужат на познати. Ако не ценят усилията ви подобаващо, оттеглете се, не си струва да се морите заради егоистите. Някои са взискателни и у дома.

Риби

Хубав четвъртък, но вие не разчитате само на добрия делови шанс, а и на упорит труд. При група Риби късметът е на кантар и ако не проспят някои детайли в работата от началото на деня, вечерта ще има на какво да се радват, печалбите са добри. Господата – двойно, понеже усещат до рамото си предана половинка, готова да ги следва и по най-трудни пътища. Дайте си малко отдих.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари