Дневен Хороскоп за 27 Ноември 2015

0
Стрелци и Водолеи най-енергични, Лъвове и Скорпиони не бързат в работа
Стрелци и Водолеи най-енергични, Лъвове и Скорпиони не бързат в работа

Овен

До началото на декември ви се струва, че сте на минус в партньорствата си и в начинания. Да, пада ви се да помагате и на колеги, и на познати, и на близки, но нали и на вас ви е драго, когато друг ви подкрепя в по-напрегнати моменти. Овните ще се справят със своите задачи, а и с изпитанията. Вечерта може да разпуснете с компания, не прекалявайте с нищо, имате нужда от тонизиране.

Телец

При вас се задържат влияния от предишните дни, трябва да се съсредоточите в работата си, а и в началото на декември трябва да разпределяте много по-точно силите си. Не пренавивайте пружината, не ще изпреварите времето, не ще сте доволни и от резултата. Телците държат да изпълнят прецизно идеите си, да се погрижат за тонуса. Не налагайте мнение на другите, трябва да ги убеждавате.

Близнаци

Хубав финал на деловата седмица, вероятно сте доволни от свършеното, а и от спечеленото. Близнаците да не намаляват бдителността си до последната минута на работното си място, после ще обградят с внимание най-близките си хора, и те се радват на постиженията, а и на осигурените от вас удоволствия. Е, не пилейте пари за глупости, помислете как да стабилизирате сегашния успех.

Рак

Финанси и партньорства ви притесняват до началото на декември, макар че хвърляте доста енергия да се справите с такива проблеми. Раците да бъдат изпълнителни и много дисциплинирани, ще повлияят положително и на колеги, познати, близки. Нищо чудно скоро шефовете да ви възложат по-големи отговорности, да нарасне престижът ви, приятелите да се умножат.

Лъв

Този петък вие и Скорпиони бавно и славно напредвате в деловата сфера, приятели и роднини помагат с каквото могат. И в началото на декември Лъвовете да избягват спор, дори да има поводи. По-важно е да се съберете с близките си, да се почерпите за постигнато. Не се хващайте на оферти за несигурни дела. И бъдете бдителни с техника и на път, пък и по-организирани.

Дева

До края на седмицата търпеливо трябва да изясните доста важни въпроси, може да се наложи по-сериозно преустройство в екипа, в личната ви изява. Девите ще обмислят всяка стъпка и ще положат подобаващи усилия, за да постигнат колкото е възможно по-големи резултати. Някои от знака постигат отдавна набелязана цел, нови правомощия отговарят на професионализма им.

Везни

Този петък вие не сте много доволни нито от личните си резултати, нито от дейността на колегите в екипа. Не коментирайте неща и хора, с които не сте съгласни. Везните ще намерят подкрепа за идеите си у колеги, които не са им близки, вероятно в бъдеще отношенията ще станат по-топли, нови изяви ще ги сдружат. Промяна в пряката ви дейност ще покаже колко още таланти криете.

Скорпион

В петък като Лъвовете уреждате по-бавно и с приятелски услуги куп делови въпроси. За Скорпионите е време за отдих, възстановяване, вероятно някои ще изберат и да пътуват. Организирайте стриктно нещата, иначе ще се наложи да плащате повече за услуги. С техника бъдете бдителни, изправна ли е, служи добре. Мнозина са доволни от свършеното и дохода, опазили са се от интриги.

Стрелец

В края на тази делова седмица като Водолеите сте пълни с енергия, идеи и ще искате да ускорите работата в екипа. Ала по-тактично, има риск да усложните отношения с колеги вместо да ги заздравите. Стрелците да заобикалят поводи за неразбирателство, а и да бъдат по-бдителни при практически затруднения. Убедите ли другите, че помагате и те да напреднат, нещата се обръщат лесно.

Козирог

Време е да мислите за отдих и развлечения с близки, но вие сте си набелязали куп важни делови задачи и това въобще не ви притеснява. Група Козирози ще упорстват за изява и печалби, сега имат възможност да напреднат в кариерата и до последно ще се борят да я оползотворят. И близките ви имат претенции, някои дами да забравят строгостта у дома, да се видят с роднини и приятели.

Водолей

В петък вие и Стрелци сте енергични, позициите ви укрепват и ако преди сте отстъпвали по важни въпроси, сега държите на мнението си. Водолеите да следват плана си за работа, идеите им са интересни, а и доходоносни. Хубаво е, че можете да съдействате и на колегите си, дори да не са ви най-близки. Във форма сте, а влюбените ще изживеят чудни мигове, може да се решат на брак.

Риби

Деловата седмица изтича, а вие не намалявате и за миг предпазливостта при изпълнение на служебните си задължения. Възникват пречки, напрежение с колеги. Рибите са търпеливи и ще избягват пререкания, важно им е да не загубят работното си място. Ще избегнете този риск, имате сериозни домашни отговорности и правите всичко близките ви да са спокойни, сигурни за доходи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари