Дневен хороскоп за 26 февруари 2018

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

С добрия си вкус може да посветите доста време за покупка на някои елегантни дрехи.

Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказана. Разбирателството в семейството ще направи денят ви такъв, каквато отдавна ви се иска да бъде. Едно ново чувство ще подтикне романтичните Телци към повече нежност и ще ги направи по-добри.

Овен

Липсата на спокойствие ще ви изтощи много повече от задълженията, с които се налага да се справите. Поставете без прибързаност началото на нови занимания. За момента нервността ви е пасивна, но набира бързо скорост и следват неприятности. Със сигурност ще се сетите за нещо ново, което не сте ползвали към момента, ако споделите грижите си и сте отворени за всякакви предложения. Твърде емоционално подхождате към всяко събитие утре и това много ще ви изтощи.

Телец

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Пригответе се за неприятности, свързани с вашите обществени контакти. При необходимост проведете деловите си срещи и разговори. Успехите ви в професионалната област ще ви заредят с оптимизъм и с желание да сте още по-активни.

Близнаци

Изпипвайте много точно детайлите и не си позволявайте да бъдете играчка в ръцете на хора, които ви мамят. Посветете времето си на хобитата си, на срещи с приятели, спортувайте. Утрешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Заредете се с такт и умение да изслушвате събеседника си. На по-късен етап трябва да сте упорити за отстраняване на пречки, защото действието им ще се усеща.

Рак

С ваше участие ще се намери подходящо решение на финансов въпрос или друг, свързан със собственост. Утре не поемайте рискове и не действайте импулсивно по отношение на бизнеса и при разрешаването на финансови въпроси.Препоръчителни са всякакви занимания, които ви разтоварват и ви балансират. Отношенията с близките ви хора са хармонични. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи. Независимо от предпочитанията ви ще попаднете във водовъртежа на събитията.

Лъв

Добре ще ви подейства да пребивавате сред природата. Опитайте се да подложите трудните решения на публично обсъждане.Ще установите, че всички са заинтригувани, а на вас се пада възможността да ръководите процеса и колектива. Утрешният ден е особено хармоничен: ще се чувствате добре и всичко ще върви по вода. Въздържайте се от участие във финансови операции. В отношенията си с роднини не бъдете крайни, дори и да сте прави бъдете отстъпчиви, каквито винаги сте били.

Дева

Внимавайте и по-малко се доверявайте на онези, които ви ласкаят. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ще съумеете да се защитите, ако станете обект на критика, още повече, че имате право на това.Владеете ли емоциите си ще можете да изложите спокойно становището си и ще насочите вниманието на опонентите си във вашата посока на мислене.В противен случай ще си спечелите неприятели.Покажете уважение към постиженията на човека, от когото очаквате подкрепа и ще получите повече, от колкото предполагате. Малко разсеяни започвате понеделник, с желание да избягате от всички досадни задължения.С напредването на утрешния ден ще влезете в час и всичко ще започне да ви става по-интересно. Утре имате сравнително приличен шанс да получите призвание, разбира се затова ще ви се наложи да направите някои неща. Какво точно, не е особено важно, по-важното е да се забелязва с невъоръжено око.

Везни

Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тези на случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Обсъждайте всички решения с близките се, за да не носите отговорност за последствията само вие. Възползвайте се от чуждия опит и се опитайте да „улучите с един куршум два заека“. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Скорпион

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Част от вас ги очакват резултатни занимания утре. В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Понеделник е изненадваща с официална делова оферта от някого.По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. А може би има начин да комбинирате и двете гелдни точки в един поглед - вашият собствен!

Стрелец

Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще Ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви. През понеделник може да общувате повече с околните, да се движите и да пътувате наблизо. Добре ще ви се отразява спортът и ако ви е интересно – заниманията с изкуство под каквато форма ви привлича. Ще ви харесва това, което правите, но не се задълбочавайте в детайлите и не се опитвайте да свършите всичко сами.Важно е утре да се опитате да разберете и чуждата гледна точка. Предстоят по-добри дни, а за момента е важно да сте по-сдържани и видимо да поддържате във взаимоотношенията с околните хармония.

Козирог

Не прекалявайте със срещите и запознанствата, защото сте готови в един момент да спорите и да се заяждате. Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще, не мислите ли. Не само няма да помогне, но и ще засили съмненията и несигурността ви. Много важен е утрешния ден и не само, защото ще усетите подкрепата на приятелите си, за защото изведнъж ще проумеете нещата в цялата им широта. От една страна ще се изненадате приятно от околните с внезапните си реакции, от друга ще разкриете силните си места.

Водолей

Може да се огледате за празна ниша, защото отдавна си мислите за разширяване на бизнеса си. Непредвиден разговор или среща ще ви подтикне да помислите за някои промени, които бихте желали да реализирате в ежедневието ви. В утрешния ден сте уверени в силите си. Може някои от тях да станат и ваши съдружници. Ще се наложи да се справите с някои затруднения.

Риби

Посетете обществени организации, които се интересуват от работата ви и от вашата благотворителност. Пазете се от простуди. Утрешният ден е рисков – ето защо най-добре би било да изчакате, ако сте решили да водите преговори и да сключвате сделки. С малко повече такт ще имате шанс за реализация на целите, дори не е съмнително, че ще приемете препоръката.Все пак във всичко, което се налага да правите утре бъдете предпазливи. Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете грешки на работното място, които ще поправите трудно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари