Дневен хороскоп за 25 август 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Енергията на деня е занижена, негативна, така че трябва да се опитате да не се обезсърчавате и да не изпадате в униние

Проследявайте мислите си, те не трябва да бъдат негативни, не допускайте да се дразните от нищо.

Всяко жестоко действие спрямо хората и околната природа, растения и животни е неприемливо. В този ден трябва да сте по-добри доколкото можете, не само на физически план, но и ментално. Молитвите, медитациите, всички видове аскетизъм, ограничаване на храната, физическата активност, физически труд – са благоприятни. Алкохолът е изключен. Не се пренатоварвайте с работа или други дейности.

Много е добре да се занимавате с благотворителност. Това е период на постигане на висшите истини, придобиване на духовно съзнание, ден на съзерцание и коригиране на кармата. На този ден могат да се сънуват пророчески сънища, а сънищата да дадат отговори на основните въпроси, които ви вълнуват.

Овен

Помислете за нова работа или друг източник на пари, за да увеличите доходите си. Не позволявайте на никого да ви влияе днес, още повече, когато става дума за сложни парични ситуации или инвестиции.

Телец 

Ще има хора, които ще ви насърчават да продължите напред, но други ще имат резерви относно решенията, които сте взели. Откритото отношение ще ви помогне да излезете от рутината и да откриете интересни занимания.

Близнаци

Полагате повече усилия в работата, опитвате се да работите изпреварващо, но изглежда няма да успеете да завършите всички проекти навреме заради колеги, които не са отговорни като вас. Изпитвате нужда да общувате, да сте близо до хора, с които се чувствате добре.

Рак 

От финансова гледна точка не се справяте много добре и трябва да ограничите малко разходите си. Но ще се възползвате от повече свободно време и ще можете да направите нещо специално за себе си днес.

Лъв 

Може да възникне напрежение в семейните отношения. Необходими са известни промени в семейството, но всичко трябва да се преценява с душата, а не с хладен ум. Трябва постоянно да мислите за последствията и да не действате прибързано.

Дева 

За проблемите, които възникват по пътя, винаги има решения. Грижете се повече за близките си. Би било добре да наваксате пропуснатото време, което не сте успели да прекарате с тях или да отидете на кратко пътуване с любимия човек.

Везни 

Днес е ден, в който трябва да вземате решения само за себе си или да избягвате сложни планове. Срещата с близки приятели повишава самоувереността ви и ще намерите нови решения, като говорите с тях.

Скорпион

Разходите възникват, когато най-малко очаквате, а атмосферата на работното място не е много добра. Колегите, на които разчитате, не изпълняват всички задължения. Може да ви е трудно да говорите за чувствата си.

Стрелец 

Имате всички шансове да загърбите проблемите, появили се в началото на седмицата. Просто трябва да сте по-уверени в решенията си. Днес ще срещнете правилните хора, които ще ви помогнат да разрешите всичко.

Козирог

Погрижете се допълнително за себе си, ако се чувствате уморени и имате нужда от почивка. Заемете се само за по-лесните дейности на работното място, а вечерта гледайте да си почивате, дори да имате много работа вкъщи.

Водолей 

Приятел може да ви помоли за помощ днес в деликатна ситуация, в която никой не иска да се намесва. Не се обвързвайте и вие емоционално, но помогнете с пари, ако е необходимо. Едно добро дело си струва в средата на седмицата.

Риби 

Ще трябва да се адаптирате в движение към определени промени. Днес е добър ден да изхвърлите боклуците и да се насладите на повече пространство в къщата. Все пак избягвайте пазаруването, докато не закрепите бюджета си с нова заплата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари