Дневен Хороскоп за 24 и 25 Октомври 2015

0
Овни и Лъвове да внимават с финанси, Телци и Козирози гледат спокойствието
Овни и Лъвове да внимават с финанси, Телци и Козирози гледат спокойствието

Овен

В събота и неделя вие и Лъвове следва да бъдете по-внимателни с харчове и нови партньорства. Част от Овните имат по-лични проблеми, но не е уместно да ги коментират нашироко, нито сляпо да следват съветите на близки, даже да са добронамерени. Ако сте на работа, бъдете стриктни и предпазливи, колеги се мъчат да печелят на гърба ви или с критика нарочно усложняват ситуацията.

Телец

Време е като Козирозите да забравите проблемите и бързането от четвъртък, дните са за отдих, домакинстване, удоволствия. Доста Телци са преодолели разногласия с близки и роднини, а и да не са, въпросите не са толкова важни и спешни. Необвързаните може да срещнат любовта, в някои случаи е била край тях, пречки са им показали на кого да разчитат. Проблеми има, ще ги оправяте.

Близнаци

Труден уикенд, вероятно приключвате с делови задачи и трябва да се готвите за промени в деловата сфера. Близнаците много биха искали да отдъхнат, да си позволят някакви удоволствия, пари не им липсват, но няма да имат време за глезотии. За някои идва приключване на любовни и приятелски връзки, ако не е по тяхна инициатива, да мислят с добро за миналото, имало е хубави мигове.

Рак

През уикенда вие и Везни не споделяте по-лични неща, нито делови проблеми. Раците ще внушават и на близки Стрелци да не бързат с нови изяви, почивните дни не са подходящи. Но вие не сте пример за търпение, настоявате на своето мнение и това може да породи спорове и с най-близки. Не допускайте разпри вкъщи, компромис може да се намери и с половинката взаимно да си помагате.

Лъв

В събота и неделя като Овни трябва да бъдете бдителни с финанси и компании, не сте наясно с делови проблеми. Група Лъвове искат бързо да наваксат стари загуби и неразбирателства, но няма как да стане с нови спорове. Дайте пауза, изчакайте по-подходящ момент, преценете пак и пак хората в кръга си. Не е време за спорове, а вие се дразните от проблемите и критичността на другите...

Дева

Хубав уикенд, дано отделите повече време за отдих и удоволствия. Сега доста Деви са спокойни за финансите си, добре ще си прекарат в компания или сред роднини, отдавна са уговорили срещите. Част от познатите ви малко залитат по скъпи придобивки, не влизайте в техния коловоз, можете да организирате нещата по-скромно, но приятно. Близките ви също са на тази вълна, помагат.

Везни

Този уикенд вие и Раци не говорите за лични и делови проблеми, има нужда просто да отдъхнете. При Везните влиянията са от вторник, гледат с критично око постъпките на колеги, познати. И в нови приятелства бъдете по-сдържани, част от околните се мъчат да печелят на ваш гръб. Сами напредвате бавно, но сигурно. В любовта срещате подходящ човек, дайте си отчет за своите кусури.

Скорпион

Задържат се влияния от петък, начинанията ви зависят от късмет и благосклонността на шефове. Скорпионите като Стрелците ще упорстват за изпълнение на желанията си, работата им е отговорна, изисква се прецизност. Усилията ви ще бъдат възнаградени, но трябва и търпение, така че почивайте редовно и обграждайте домашните с грижа, там не бива да зреят конфликти...

Стрелец

В събота и неделя като Скорпионите работите качествено и можете да разчитате на добър късмет. Стрелците обаче трябва да се съобразят с предупреждението на Раци да не бързат с нови начинания, има риск да допуснат глупава грешка от припряност. Някои слушат разни съвети, а дали са уместни... Не давайте воля на капризите, може да ви тласнат в невярна посока.

Козирог

В събота и неделя вие и Телци забавяте темпото, чувствате нужда от отдих, обмисляне на някои проблеми. За професионални начинания не прибързвайте, промени ще има и вероятно ще отговарят на желанията ви, но първо трябва да узреят. Някои Козирози усложняват отношенията си с околните, а споровете не са уместни, да търсят посредник. С близки обсъждайте и най-дребни неща...

Водолей

Труден уикенд, вас ви притесняват не обективните пречки в работата, колкото невъзможността да изпълните плана си. Но дали сте насочили усилията точно, дали не трябва да преориентирате амбициите си? Водолеите нека да внимават повече и в любовта, понякога си измислят щастието и го търсят там, където го няма, а поводи за удовлетворение просто не забелязват. Гледайте реалистично.

Риби

И за вас уикендът е труден, вероятни са изнервящи спорове, а не сте твърде сдържани. С деловите задължения ще се оправите, макар че е по-разумно да избягвате пререкания, поводи за интриги в екипа. Рибите да насочат грижата за решаване на личните въпроси, в доста случаи е редно да направят отстъпки или да преразгледат отношенията си с най-близки. Кои са приоритетите ви?...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари