Дневен Хороскоп за 23 Юли 2015

0
Телци, Деви и Риби – отстъпчиви, Везни и Овни разчистват проблеми
Телци, Деви и Риби – отстъпчиви, Везни и Овни разчистват проблеми

Овен

Този четвъртък Везни ви внушават първо да приключите деловите си задачи и после да се заемете с реализацията на нови проекти. Не всички в кръга ви ще ви разберат, няма защо да споделяте грижи с тях. Някои Овни искат много да се харесат на околните, пилеят пари и време. Даже в любовта не ви е от полза, а в бизнеса е по-разумно да се съобразите с предложенията на другата страна.

Телец

В четвъртък като Деви и Риби следва да бъдете по-тактични и отстъпчиви с околните, в екипа има някаква интрига. Телците обикновено не дават ухо на приказки на колеги, но сега е добре да се вслушат и дискретно да потърсят достоверна информация по въпросите, които ги засягат. Ще се впишете лесно в план на шефове или други влиятелни хора, готови сте с куп печеливши идеи.

Близнаци

Сега вие и Водолеи трябва да бъдете много предпазливи по финансови въпроси, а и при уреждане на нови бизнес партньорства. Група Близнаци се поддават на мрачни настроения, втори пък гледат да печелят на гърба на колеги и познати. Я по-добре се включете в проектите на приятели, обещават приходи. Важно е след екипни задачи да запазвате най-дружески отношения.

Рак

В четвъртък поддържате равномерно темпо в работата, задачите ви са по-рутинни или се готвите за някакво тържество с близките си. Раците умеят да организират приятни срещи с хората, които обичат, и сега ще бъде така. Някои имат хубави идеи за изява и печалби, но малко протакат и шансът ще им се изниже под носа. Други все още избират маршрут за път, подходящ е на запад.

Лъв

Четвъртък е напрегнат, но пък можете да бъдете напълно сигурни, че усилията ви ще бъдат оценени по достойнство. Сега Лъвовете имат доста задачи, ще привличат вниманието на шефовете си с още и оригинални идеи, скоро могат да се надяват на по-добри постъпления и издигане в йерархията. Вечерта е за близките, подкрепят ви при пречки, и радости искате да споделите първо с тях.

Дева

Четвъртък изисква от вас търпение, добре е да се поучите от такта и отстъпчивостта на Телци и Риби. При Девите влиянията са от предишни дни, не бива да се мъчат да налагат мнение даже да имат някаква административна власт. Постепенно колеги и близки се уверяват в правотата ви и общата работа тръгва по-леко. Грижете се за тонуса си, скоро ще има повече шанс за кариера.

Везни

В четвъртък внушавате и на Овни първо да приключват стари задачи и проблеми, после да се залавяте с амбициозни планове. Вие добре ли сте проучили условията за своите начинания? Някои Везни май не се съобразяват с мнения на специалисти в други области, с техниката са вероятни проблеми и у дома. Втори се държат като всезнайковци, ще усложнят отношения с околни.

Скорпион

Днес и вие имате доста делови ангажименти, на моменти ще ви се струва, че вършите работата на колеги и познати. И така да е, сега Скорпионите да не развалят отношенията си с околните. А шефове и други влиятелни хора оценяват приноса ви, вероятно е да ви поканят за по-амбициозни проекти. Ще се чувствате ОК да покажете с отговорни задачи колко много знаете и можете.

Стрелец

До следващия понеделник е добре да търсите съдействие от роднини и други близки за решаване на куп проблеми. Група Стрелци се готвят да пътуват за отдих или по дела, денят е подходящ. Някои са гонили амбициозни планове, но чак сега се отваря възможност да ги изпълнят, дано не са се уморили да чакат. Влюбените да отложат предложения за съжителство и брак, свободата е мила...

Козирог

Четвъртък идва със сериозни делови пречки, само ще ги умножите, ако проявите припряност. Козирозите следва да бъдат по-пестеливи, плановете им са дългосрочни, печалбите ще дойдат чак след време, така че да правят сметка. Някои разчитат на приятелската подкрепа, ще има, но и те да си помогнат, има куп професионални новости и умения, които могат да усвоят, носи увереност.

Водолей

В четвъртък като Близнаците трябва да бъдете много предпазливи с нови партньори и при уреждане на финансови въпроси. Водолеите се натъкват на много и различни трудности, май са се хванали с амбициозни начинания без особена подготовка. Е, имате близки дами, които ще ви дават добри съвети, с търпение и последователност можете да постигнете доста въпреки критиките.

Риби

Сега като Телци и Деви трябва да бъдете по-отстъпчиви по делови въпроси, мнозина навярно трябва да действат и по чужди идеи. Част от Рибите са доста колебливи, но в нов екип от тях ще се изискват дисциплина, оперативност, висок професионализъм. Така че се мобилизирайте, а приказките с приятели, които смятали нещо да правят, но неясно какво, и почерпките малко отложете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари