Дневен хороскоп за 23 септември 2017

3
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете сдържани. Добър, благодатен ден, който Ви носи късмет за придобивки - финансови и други. Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. Предстоят промени във финансово отношение, които ще Ви изненадат приятно.

Телец

В общуванията си утре ще преоткриете отново качествата на човек, с когото пътищата ви са разделени. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Утре не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Много стабилни и безупречни в изявата си, Телците ще реализират дневните си цели в пълнота. Утрешния ден предоставя условия за по-пълна реализация на делови цели и въпроси от материално естество.

Близнаци

Лошата тенденция, на която някои от зодията ще станат жертва утре е надценяването и възгордяването. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Вземайте самостоятелно решенията. Времето е подходящо за посещение на зъболекар. Сполуката ви няма да закъснее, но за постигането ѝ ще се наложи да действате енергично. Чрез различни маневри противниците ви ще се опитат да ви изпреварят, но едва ли ще успеят.

Рак

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през събота. Ако сте зависими от друг човек и го държите отговорен за финансовите си грижи, трудно ще излезете от ситуацията. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. Изгаряща страст Ви заплашва, затова мислете и с главата си.

Лъв

Като цяло за мнозина от Лъвове днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. При някои стартират новости вкъщи. Трудно ще се откажете от това, което сте си наумили - нищо, че изглежда грешно. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа ви чака по този случай. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен.

Дева

Бурните спорове в началото на утрешния ден ще Ви накарат да се замислите дали не сте се увлекли в светски преживявания. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас. На някои от вас предстоят интересни и необичайни ангажименти. Не е изключено мнозина от зодията да станат причина за развитие от страна на онези, с които е свързан вашия бизнес. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда, а именно от това имате нужда в момента.

Везни

Възможно е поради това да настъпят някои изменения в личния Ви живот. Не забравяйте за задълженията си. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа.

Скорпион

Важното и неотложното свършете до обяд. Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Голям процент от Скорпионите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Имате шанс за значими постижения чрез контакти през този ден. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред.

Стрелец

Утре е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Утре и в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. Утре ще Ви е лесно да убедите хората в правотата си. На прав път сте и критичните забележки не бива да Ви разубеждават. Не се разсейвайте, когато се движите из ангажиментите си.

Козирог

Причините за действащите позитивни обстоятелства при някои от зодията са хвалбите, чрез които се правят опити за подхранване на авторитета им. Няма да скучаете, защото ще се занимавате с не едно и две полезни неща. Физическата Ви форма изисква специално внимание. Времето е подходящо за посещение на зъболекар. Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Както с олимпийския огън, просто предайте нататък.

Водолей

Силата на утрешния ден е във възможността да видите някого в истинската му светлина, да свалите маските, да предприемете разчистващи и прочистващи процедури и дейности. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Ще бъдете повече полезни, ако не избързвате с оценката си, а търпеливо се запознаете с детайлите. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие.

Риби

Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Бурните спорове в началото на утрешния ден ще Ви накарат да се замислите дали не сте се увлекли в светски преживявания. Днешният ден може да постави прекалено големи изисквания към вас. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари