Дневен хороскоп за 23 април 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ден на мъдростта и търсене и получаване на нови знания

В главата ви могат да се появят брилянтни решения и да ви хрумнат нови идеи,. Увеличават се способностите за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се разкрият нови възможности.

По-скоро спокоен и приятен ден, отколкото за активни действия. За започване на нови и сериозни дела не е благоприятно. Не губете време в празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас.

Днес е добре да се хапва по-малко, но често и да не се ограничавате от храна. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения.

Овен 

Транзитната Луна е в полето на вашите приятели и общуване, така че днес би бил точният момент да посветите добра част от този ден на хората, които са винаги с вас, когато имате най-голяма нужда.

Телец 

Не се притеснявайте да мислите за недовършени ангажименти. Енергията на този ден е фина и "мека", което ви подхожда идеално. Имате големи планове, които най-вече се "въртят" около контакт с емоционален партньор или човек, който ви интересува.

Близнаци 

Днес се опитвате да се адаптирате и впишете в промените, настъпили напълно неочаквано в плановете ви. Ако сте сами, имате нужда от компанията на други хора – потърсете контакт с приятели. Не стойте вкъщи.

Рак 

Решили сте да посветите този ден на себе си и на семейството си и справянето с някои малки задължения, които имате около дома си. Приятна атмосфера е възможно да се създаде с някой от приятелите ви, който може да се отбие да ви види. Чувствате се много по-добре, отколкото през изминалите дни.

Лъв 

Днес бихте искали да се насладите повече на любимите занимания, да се отпуснете и да прекарате един спокоен ден. Имате нужда от почивка и релаксация, да сте заобиколени от близки хора и да прекарвате времето си в спокойно темпо.

Дева

Предстои благоприятен ден за типичните Деви, особено ако планирате да посветите по-голямата част от времето и енергията си на развлекателни дейности. Ако има важни любовни теми за обсъждане с любим човек, би било добре да ги отложите за по-добър период.

Везни 

Въпреки че днес ще си придадете образа на безгрижие, добро настроение и жизненост в общуването с другите, не всичко е толкова ярко. Някъде дълбоко в себе си сте малко притеснени от някои ситуации, недоволни, но ще се опитате да не позволите на никой да го види.

Скорпион 

Опитайте да коригирате малките неща, от които не сте доволни и се радвайте на добрите. Проявете малко повече гъвкавост и търпение в общуването. Използвайте деня, за да излезете, да се забавлявате и да се насладите на нови познанства.

Стрелец 

Този ден може да премине в доста спокойна атмосфера, поне при най-типичните Стрелци. Направете основното, оставете останалото за друг ден. Фокусирайте вниманието си само върху това, което може да ви направи щастливи.

Козирог

Понякога перфекционизмът ви прави да изглеждате твърдоглави в очите на хората. Смяната на обстановката в днешният ден би била изключително полезна: всичко ново ви вдъхновява и ви харесва.

Водолей 

Звездите ви дават много енергия днес, което ще се отрази положително на вашето самочувствие. Появява се желание за активно действие. Проявете повече въображение и креативност как да прекарате уикенда.

Риби 

Марс е във вашия знак, носи ви жизненост и силна енергия, така че е повече от сигурно, че имате нужда от движение и събития. Използвайте този ден, за да се свържете с някои хора, кои.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари