Дневен Хороскоп за 23 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 23 Април 2015
Дневен Хороскоп за 23 Април 2015

Овен

В четвъртък вие и Везни трябва да бъдете подчертано пестеливи, деловите неща може да се объркат изненадващо, битови грижи и лични отношения да се усложнят. Овните да овладеят емоциите, с такт и благоразумие ще уредят болезнените въпроси по-леко, за някои може да намерят съвсем нови решения. Действайте предпазливо и дръжте на дадената дума, нали и вие цените това.

Телец

Сега като Козирози избягвайте спорове с колеги и познати, не е време да изяснявате деликатни въпроси. А и някои Телци са доволни от развоя на свои дела, може да се подлъжат и да налагат идеите си от позиция на сила и късмет. Шансът може да ви измени, бъдете тактични, разумни. И да сте най-ухажвани на парти, не се хвърляйте в любовни авантюри, за да не си навлечете ядове...

Близнаци

В деловата сфера се очертават промени, можете да ги използвате за подобряване на изява и печалби. Група Близнаци имат идеи за начинания, но ако ситуацията не е подходяща или шефовете не приемат предложенията им, да не проявяват нетърпение. Моментът е добър за привличане на помощници и закрила, някои намират силни покровители и кариерата им ще върви по-бързо.

Рак

Все още се чувстват вчерашните влияния, търсете повече информация по въпроси, които ви интересуват. Някои Раци имат добро професионално самочувствие, но новите познанства, закрилници и наставници ще им помогнат по-бързо да осъществят плановете си, начинанията им да вървят леко и успешно. Ако ви предлагат обучение, възползвайте се, зарежда ви с енергия.

Лъв

В четвъртък изявата и печалбите ви зависят от благосклонността на по-влиятелни хора. Доста Лъвове имат връзки в такава среда, може да са по линия на кумове, сватове. Ще се възползвате от съветите и услугите на такива познати, окуражава ви и подкрепата на половинката и други домашни. Някои правят компромис при обвързване, скоро ще видят какво губят с тези стъпки.

Дева

Този четвъртък вие и Стрелци сте настроени за амбициозни начинания, но не е зле да послушате Скорпиони и да потърсите сътрудници, съмишленици. Само след няколко дни и шефовете ще проявят по-голяма благосклонност към идеите на Девите. Помощ може да дойде и по линия на половинка, в любовта необвързаните правят завиден избор. Но и вашите старания в дела са отлични.

Везни

В четвъртък като Овните трябва да бъдете по-внимателни с харчове и при оферти на нови делови партньори, има риск от ощетяване. Група Везни обаче имат интересни идеи, прагматично организират работата си и другата страна бързо ще оцени високия им професионализъм. Работата върви леко, печалбите ви радват, така че без колебание ще заложите на смели идеи и творчески шанс.

Скорпион

Сега внушавате и на Деви да споделят идеи и да привличат още хора за съвместна работа, ще бъде от полза за всички. Група Скорпиони днес намират подходящи партньори за сътрудничество и бизнес, не е нужно да чакат за оформяне на документи, пък после да действат. И другите държат на дадената дума. Важи и за любовта, радвате се на пълно разбирателство, то ви окриля.

Стрелец

Този четвъртък вие и Деви се стремите към впечатляваща изява и добри приходи, но не за всичките ви идеи е време. Стрелците да преценяват точно ситуацията, за куп начинания им трябва помощ от шефове, влиятелни познати. Ще я имате и ще използвате бързо предоставените ви условия. Но за други свои дела чакайте и ги подгответе с подходящи съюзници, май се надценявате.

Козирог

В четвъртък вие и Телци трябва да се пазите от спорове, околните да се изясняват помежду си, щом не зачитат взаимно интереса си. Козирозите са доволни от хода на своите работи, но да бъдат внимателни, имат и съперници, и опоненти. Бързайте да наваксате и най-дребни пропуски, другите няма да ви жалят, ако ги открият. Ако предстои пътуване, търсете партньори, приятели.

Водолей

Днес вие и Риби внимавайте за скрити рискове в делата си, трудолюбието ви не е съвсем сигурна гаранция за ядове, щети. Ако Водолеите избегнат спорове с приятели и особено в семейството, ще са къде по-силни при справяне с пречки. Мнозина нека посветят доста грижи на домашните си, да подкрепят половинка, деца, внуци в техни амбициозни изяви. Така ще печелите двойно.

Риби

ега като Водолеи се пазите да не предизвикате близки и роднини в спорове, обикновено подкрепят идеите ви. Доста Риби са в настроение и макар че срещат пречки, не преувеличават трудностите, уверени са в силите си. Това е хубаво, но все пак бъдете по-предпазливи, някои хора в кръга си тепърва ще опознавате. Други кътат и резервни варианти, няма дълго да ги пазят в тайна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари