Дневен Хороскоп за 22 Февруари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В понеделник Лъвове внушават на вас и Везни колко е важно да се хванете здраво със задачите, макар че сигурно има куп проблеми от предишни дни, към които искате да се върнете. Овните разчитат на подкрепа от приятели, но да не намаляват и своите усилия, иначе ще се трупат едни и същи грижи. Ако мислите за път, организирайте нещата, ще останете доволни от свършеното.

Телец

От началото на седмицата като на Риби ви тръгва в работата, постъпленията са и повече от очакваното. Доста Телци обаче обмислят и нов план, усещат, че деловият късмет не е безкраен, трябва да са готови за разни ситуации. Имате време за близки, може би и повод за семейно тържество. Колкото и да е приятна вечерта, говорете за домашните грижи, другите да бъдат отговорни.

Близнаци

Уморително начало на седмицата, колеги, приятели и познати искат помощ и вие ще им я окажете. Е, тежичко ви идва, но вие държите на екипа, вероятно имате и по-амбициозни замисли. Близнаците няма да ги споделят, виждат и недостатъци на хората в кръга си, ако срещнат по-подходящи партньори – успехът ще бъде по-убедителен. Вероятно ще стане точно така, шансът е с вас.

Рак

Започвате седмицата с куп проблеми, но като Скорпиони знаете, че можете да се справите. Така е, стига Раците да не проявяват дребнавост в работата, често им се струва, че могат да направят още по-хубаво нещо, което току-що са приключили. Така губите време, може и сериозно да объркате дейността в екипа, други гонят срокове. Вслушвайте се в казаното, информацията е важна.

Лъв

В понеделник амбицирате и Овни, и Везни за изява и печалби, не забравяйте как и в предишни дни сте търсили влиятелно покровителство. Лъвовете ще използват и малки наглед възможности да обсъдят с такива хора новите си идеи, дори уговарят съвместни начинания. Ако сте тандем със стари приятели, ще са взискателни към вас. Прави са си, възможностите ви са къде по-големи...

Дева

Този понеделник работата ви тръгва добре, но всъщност скоро ще ви се открият по-големи възможности за изява и печалби. За момента Девите не са доволни от постъпленията, струва им се, че пилеят време и сили в услуги, които даже близки не оценяват. Не е така, потърпете. Ако мислите за пътуване, поотложете, ще уговорите компания или екип, ако става дума за нови проекти.

Везни

В понеделник Лъвове подтикват вас и Овни да се хванете с най-сериозните си делови планове. Везните също го имат на ум, но първо трябва да изгладят някакви проблеми в екипа или с близки, улавят влияние на интриги. С такт ще окуражите приятели, ще ги пренасочите към задачи, които наистина им са по силите, ще подскажете и на шефове какви рискове могат да забавят успеха им.

Скорпион

В началото на седмицата като Раци не преувеличавайте трудностите в работата, виждате зад тях нови шансове за изява и печалби. Друг въпрос, че група Скорпиони биха предпочели да действат по самостоятелни проекти, а в името на финансовата сигурност ще се обвържат с екип и по-рутинни задачи. Укрепвате връзки с влиятелни хора, скоро ще ви е нужна и шефска подкрепа.

Стрелец

За понеделник деловите ви задачи са по-рутинни, но въпреки това е нужно да се съсредоточите в работата. Някои Стрелци следва доста по-внимателно да си подберат сътрудници, партньори, нужни са им хора, от които са научат още професионални тънкости. Други ще заложат главно на приятелите от екипа си, очертават се трудности, ще трябва да разчитат на тях и да се справят с пречки.

Козирог

В понеделник упорството ви в работата открива още по-добра почва за нови изяви, вероятно и шефове ще станат по-благосклонни към някои ваши идеи. Сега Козирозите могат да привлекат още покровители, вечерта се очертават и по-интересни запознанства. Хубаво е, че допълвате развлеченията си с делови разговори и все пак се пазете да не правите впечатление на несериозни, не сте.

Водолей

Връщате се към теми от петък, пак трябва да намалите темпото в работата. Група Водолеи да огледат много внимателно колегиални и дружески връзки, може да се окаже, че не са се ангажирали с най-подходящите хора. Има и доста кандидати за сътрудничество, гледат да използват идеите ви, професионалните ви умения и познанствата. Бъдете по-пестеливи, постъпленията не идват бързо.

Риби

Днес вие и Телци сте доволни от резултатите в работата, а и доходите ви с високи. Рибите са хвърлили много сили и нерви по задачите си, в екипа трябва да се отстояват принципи, а част от колегите май са склонни да ги заобиколят. Гответе си резервен вариант, ако нещата изведнъж вземат друга посока, има и скрити рискове, пречки, които околните подценяват. Имате добри стари идеи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари