Дневен хороскоп за 21 септември 2017

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. От особена важност е да покажете зачитане на чуждото мнение. У мнозина се появява стремеж към развлечения и популярност. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. На практика през първата половина на утрешния ден ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад.

Телец

Преоткривате наново позабравени ценности. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите - не го изпускайте. Бъдете критични към себе си и не вършете нищо половинчато. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания. Утре няма да сте замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите.

Близнаци

Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Най-хубавото е, че всички изненади утре ще Ви носят радост и добро настроение. Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. На практика през първата половина на утрешния ден ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви.

Рак

Доверявайте се повече на интуицията си. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Не търсете недотатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Възникват силни вълнения у някой от вас, които ще предизвикат неочаквана възможност за провеждането на важни разговори.

Лъв

Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Приятел ще Ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Някои от родените в знака ще бъдат в пълна кондиция и заредени с енергия, което може да помогне за реализацията на част от целите им. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея.

Дева

Ще трябва да споделите чувствата си. Избягвайте рисковани крачки и се съсредоточете върху рутинни действия. Не си правете дългосрочни перспективи, защото много от нещата през утрешния ден ще Ви се виждат в изкривена светлина. Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Четвъртък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ.

Везни

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. Очаква Ви главоломен успех, ако не се провалите сами. Верните Ви оценки и предвиждания, които се сбъдват, ще Ви направят известни. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно.

Скорпион

Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. В някои случаи нещата се случват независимо от Вас и това няма как да се промени, дори да мислите, че светът е създаден специално за Вас. Утре денят е благоприятен за реализация на идеи или изпълнение на планове от предходните дни. Късметът е с Вас и в любовта. Добре е да обърнете внимание и върху физическата си форма, видимо се нуждаете от грижи.

Стрелец

Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Утре шансовете са на ваша страна. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Изразете по подходящ начин обичта към близките си и се погрижете за нуждите им.

Козирог

Лесно може да се изпокарате на работното място. В дейността си утре разчитайте на помощ от приятели и колеги. Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Утре ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация. Утре ще ви е интересно да действате, защото всяко ваше действие ще среща интерес у околните.

Водолей

След като съумеете да възстановите нервите си, нещата се подреждат в обичайната си последователност. Пазете се от грешки, които трудно ще коригирате. Позициите, на които се намирате, повишават самочувствието и засилват вярата в успеха. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре.

Риби

Възможно е да попаднете в плен на някаква непонятна и за Вас несигурност, не я взимайте присърце и не действайте без да сте наясно какво правите. Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Следобед се очертават разправии с колегите Ви. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари