Дневен Хороскоп за 21 Март 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Започвате седмицата с амбициозна делова програма. Овните обаче имат и доста съперници, така че освен с идеи да се запасят и с издръжливост, не е време да дават воля на емоции, да отстъпват. Важи особено за дамите, макар че те разчитат и на подкрепа от семейството, приятели. Някои се представят много добре в службата, ще се радват на по-висока отговорност и на приходи.

Телец

Този понеделник ви върви, но и вие не надценявате способностите си, нито реалните шансове. Група Телци сега много разчитат и на подкрепа от колеги, втори се опират на сериозни роднински връзки. Трети да мислят за нови идеи, скоро ще трябва да подхванат работата по тях, ситуацията в деловата сфера се променя доста бързо. Разчитате на себе си, не само на късмет и покровители.

Близнаци

В понеделник вие и Риби не сте наясно с някакви обстоятелства в деловата сфера, не бързайте да се заемате със стари идеи. Доста Близнаци да се запасят с търпение, нещата ще се подредят, но не така бързо, както им се ще. Вероятно имате и разни варианти за действие, така че няма защо да се нервите, да се боите дали ще се справите. Вечерта ще има с какво да зарадвате домашните.

Рак

Хубаво начало на деловата седмица, макар че с начинания трябва да почакате. Раците да се включат в екип или да заздравят връзките с досегашни партньори и клиенти. Няма защо да разширявате кръга на бизнес отношенията си, по-важно е да работите упорито и да утвърждавате лидерската си позиция. Това става по естествен начин, околните се убеждават в ефективността на плана ви.

Лъв

Започва нова седмица, но вие като че ли не сте склонни да се хващате с нови бизнес планове веднага. Лъвовете да се ограничат в рутинните си делови задължения, а като могат – да помогнат и на близки да намерят по-желано приложение на професионалните си способности. Не се поддавайте на по-миньорни настроения, имате идеи, които трябва да готвите за реализация.

Дева

За понеделник сте готвили амбициозни делови планове, но май няма да е зле да действате по-търпеливо и предпазливо. Някои Деви прибързват по лични причини, мечтаят да уредят домашни въпроси или смятат скоро да се обвържат с брак. Мнозина са заинтересувани от по-високи печалби, но на гърба на приятели и колеги няма как да стане, хич да не правят опити, ще се изложат.

Везни

В понеделник ситуацията не е твърде подходяща за деловите ви планове, но това да не ви разколебава. Везните да си гледат обичайните задължения в службата, а и да отделят повече време за отдих, разходки сред природа. Ще изчакате късмет за изява и печалби, но с финансите бъдете по-внимателни. Не е моментът да ръсите пари, а има хора, които смятат, че джобът ви е без дъно.

Скорпион

Започва нова седмица, но вие се връщате към теми от предишната. Ако близки ви търсят за помощ, направете услугата, но не се поддавайте на техните настроения, не са най-оптимистични. Скорпионите си откриват някакви грешки в работата, ще ги поправят без особени емоции, а не се боят и да ги признаят. И е по-добре, иначе може да станете прицел на колегиална интрига.

Стрелец

И вие започвате седмицата с поглед към стари делови проблеми. Е, днес усилията ви са по-ефективни, привличате сътрудници. Стрелците са борбени, а дават пример и на Водолеи. Все пак първо се справете с по-рутинните задачи, после стъпка по стъпка ще разширявате периметъра на действие. Шансът е с вас, а някои са окрилени и от лични неща, готвят се за съжителство, брак...

Козирог

Този понеделник трябва да напредвате много предпазливо по делата си, има риск от ненадейни трудности и грешки. Част от Козирозите се уповават на късмета си, но е по-добре да се заемат с усвояване на нови знания и умения, ще им са доста полезни в предстоящите изяви. Бъдете бдителни за имущество, техника, ако ползвате прогнози на други специалисти, не им търсете грешки...

Водолей

В понеделник като Стрелците се натъкват на трудности, но те няма да ви откажат от замислите ви. Група Водолеи са хвърлили много енергия в своята работа, очаквали са по-бързо печалби и похвали, но околните сякаш не забелязват нищо. Не се косете, имате и други идеи, и още много сили за изява и печалби, вероятно ще привлечете симпатии. Подбирайте строго партньорите.

Риби

В началото на седмицата имате стари задачи за приключване. Първо направете това, после като Близнаците си изяснете накъде да насочите деловите усилия. Някои Риби ще си открият пропуски в работата, а ако действат в екип – ще бъдат много взискателни и към останалите си колеги. Те може да мрънкат и да се сърдят, а скоро ще ви благодарят, печалбите са добри, перспективите също.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари