Дневен хороскоп за 20 август 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Събота ще бъде интересен ден за тези от вас, които са развили достатъчно силна интуиция за да усещат задаващите се събития

В този случай днес нищо и никой не може да ви изненада. Много интересни преживявания носи този ден, които ще възникват от "нищото", понякога неясни, понякога предизвикващи куп въпроси, чиито отговори едва ли ще намерите днес.

Бъдете внимателни с еуфорични, приповдигнати настроения, които могат да ви заблудят и да ви попречат да видите реалната картина на една определена ситуация. Тези от вас, които имат дете или внуче родено под знака на Близнаци, Везни или Водолей да обърнат по-сериозно внимание на неговите лични преживявания, чувства или желания.

В събота може да възникне необходимост да проведете важен, но донякъде труден разговор с близки хора.

Овен

Ако сте били изправени пред проблем или трудна ситуация, може би най-после ще успеете да намерите търсения отговор или решение, като се отдръпнете назад и погледнете всичко от по-голяма перспектива. Възможни са неочаквани срещи или обрати.

Телец

Всичко е възможно, но нищо не е сигурно. Бъдете по-внимателни! Космическите елементи показват, че ще проявите малко наивност в някаква ситуация, което може да означава последствия за вас на един по-късен етап във времето.

Близнаци

Денят не е особено добър. Подходящ за провеждане на оздравителни процедури и интелектуални дейности. Въпреки всичко, днес ще сте склонни да виждате около себе си повече хармонията и красотата, отколкото дисхармонията и грозотата.

Рак

Голяма е вероятността да се разкрие благоприятна възможност, която да спомогне за превъплъщение на мечтите ви в реалността. Ако съзрете такъв шанс, бързайте да се възползвате от него веднага. Възможно е да получите добри вести.

Лъв

Навярно се намирате в един сложен период, който ще трябва да преодолеете със силата на волята си. Вярвайте повече в себе си. Внимавайте да не допускате грешки, другото ще се нареди от само себе си.

Дева

Днес със сигурност ще успеете да се справите със задачите за деня, макар и с много усърден труд и повече усилия. Стомахът ви и храносмилателната система са чувствителни в момента, затова е добре да останете на плодове и зеленчуци.

Везни

Денят ще бъде твърде напрегнат и емоционален за мнозина. Когато сте спокойни сте по-толерантни и лесно приспособими към общуване с другите и обстановката, но сега може да бъдете предизвикани по болезнен за вас начин.

Скорпион

Замисляли ли сте се дали не издигате бариери между себе си и останалия свят? Дали не блокирате вътрешно емоциите си, като не ги оставяте да излязат навън. Отказвате да ги изживеете. Не искате да видите истината и се преструвате пред другите, че всичко ви е наред.

Стрелец

Денят ви ще бъде доста динамичен вероятно. Нищо чудно да усещате напрежение и може да имате чувството, че не ви върви. Необясними безпокойства ще ви обземат. Ще се наложи да изпълните някои условия.

Козирог

Днес съдбата ще е по-благосклонна към вас. Вършете това, което е актуално за момента. Интересът ви към нещо или някого ще бъде провокиран. Избягвайте да влизате в резки противоречия и стълкновения с когото и да било.

Водолей

Обстоятелствата на деня могат да се развият по начин, по който съвсем не сте очаквали. Внимавайте, за да не се окаже, че работите срещу собствените си интереси, което ще се окаже финансово неразумно.

Риби

Съдбата ще ви изпрати духовен дар. Опитайте се да го откриете сред многото ситуации на деня. Обърнете внимание на това, което ви се случва. Ако някой иска да ви даде съвет, то вслушайте се. Може там да се крие разковничето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари