Дневен хороскоп за 19 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си.

Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Вашите желания и страсти може да ви подведат в невярната посока. Мислете положително. Жизненият ви потенциал е на високо ниво, очакват ви делови и лични успехи.

Овен

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Тенденцията на доброто развитие в живота Ви ще продължи, ако сте усвоили уроците си. Тръгнете първо от себе си, бъдете готови да видите света по нов начин. И тогава ще започне чудото, изненадата, промяната. Без съмнение ще научите нещо ново през следващите седмици – може да е свързано с професията ви, но може да става дума и за личностно развитие – например да си извлечете поука от скорошни събития и да ги видите по-широка перспектива. Дори за някои неща да сте на прав път и намеренията ви да са добри, пак има риск да срещнете препятствия или всичко да се случва прекалено бавно.

Телец

Очертава се настроението Ви да бъде променливо. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Ако обаче използвате парите като средство да влияете на други хора, разчитате на околните да ви осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Ако сте се преуморили, сега е моментът да си дадете заслужена почивка – особено през първата седмица на този месец и после в края на месеца. Интересни срещи и нови впечатления ви помагат да се избавите от сивото ежедневие.

Близнаци

Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Отпуснете се, оставете за малко всичко да става от само себе си, без вашата намеса. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия. След като съумеете да възстановите нервите си, нещата се подреждат в обичайната си последователност. Трудно ще се откажете от това, което сте си наумили - нищо, че изглежда грешно.

Рак

Представителите на зодия Рак, които ще предприемат пътуване с определена цел, ще останат крайно доволни от решението си. Утре ще Ви е лесно да убедите хората в правотата си. Имате шанс за значими постижения чрез контакти през този ден. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех. Някои събития от миналите дни напомнят за себе си. За да се отърсите от това, посетете някое приятно място.

Лъв

Не си блъскайте главата в стената, а търсете начин да заобиколите трудностите. Липсва Ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите утре. Очаквани гости ще Ви подтикнат да се погрижите за дома и менюто. Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и приятна атмосфера около себе си. Създайте си я сами или се оставете на близките Ви хора - те също Ви мислят доброто. Насочете усилията си в посока на завършване на започнати вече дела.

Дева

Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера. Някои може да започнат съвместно съжителство, а при други партньорските отношения да претърпят промяна или най-малкото да получат основен акцент в мислите и преживяванията ви. Звездите ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Бъдете щедри и уверени в себе си. Но все пак не допускайте прекалено близко до себе си непознати хора, защото винаги са възможни не особено добри изненади.

Везни

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. В същото време обаче през този ден ще ви бъдат нужни известна предпазливост и голяма доза търпение. На много хора се налага да помагате, това ви коства време и нерви, но и ви доставя удоволствие. Около средата на месеца се очертават приятелски срещи с хора, които са положително настроени към вас. Възможни са приятни познанства.

Скорпион

На всяка цена обмислете направените Ви делови предложения. Ако сте обвързани ще се разбирате чудесно с човека до Вас и лесно ще постигате разбирателство по важни въпроси. Част от Скорпионите ще предприемат пътуване, което ще им донесе изразителен успех. Макар че не е изключено да ви споходят неочаквани събития, като цяло за вас този месец ще бъде по-спокоен месец в сравнение с предходния. Не бързайте да казвате „да“.

Стрелец

Възможно е поради това да настъпят някои изменения в личния Ви живот. Успехът на Стрелците през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Жизненият ви потенциал нараства, което ви позволява да реализирате плановете си.

Козирог

Избягвайте рискови операции с пари. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Утрешния ден не е от най-спокойните. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг!

Водолей

В общуванията си утре ще преоткриете отново качествата на човек, с когото пътищата ви са разделени. Като развитие четвъртък е положителен ден за Водолеите, но мнозина от представителите на знака ще са гневни през деня, защото се сблъскват с пречки. Чувството Ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около Вас. Трябва сериозно да се замислите накъде вървите и дали да продължавате сами оттук нататък. В отношенията си с околните разчитайте на интуицията си и се съобразявайте и с чуждите интереси.

Риби

Като цяло за мнозина от Риби днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. Избягвайте рискови операции с пари. Маските падат. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Ако точно сега сте си наумили да направите някаква скъпа покупка, помислете добре преди да я купите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари