Дневен Хороскоп за 19 октомври 2016

0
Вижте дневния хороскоп за всички зодии!
Вижте дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Ден на двойнствени игри. Заложени са мрежи за наивници. Овенът е честен играч, отказва да научи правилата на бизнеса, но днес ще ви се наложи. Търсете задкулисното зад всяко предложение и покана. Не се включвайте като трета страна в чужди игри. Пороците, с които не сте се справили ще ви изиграят лош номер. Не прекалявайте с алкохала и стимулантите. Отложете за утре взимането на важни решения и подписването на нови договори. Постойте край огън, обмислете случващото се и нещата от личния си живот.

Телец

Днес големите риби гонят по-малките, но и зад тях стои голяма акула. Стремежът е да се надцакваме един друг. Не очаквайте равностойна игра. Може да излъжете някого, но и вас ще излъжат. Така в крайна сметка всички оставаме излъгани в надежди и амбиции. Отнасяйте се внимателно към всяка идея, към всяко предложение и покана. С лекота може да направите приемливи за другите своите намерения и желания, но и обратното не е изключено. Най-лошият ден за партньорско обвързване и за сключване на брак.

Близнаци

Днес и най-мъдрият може да покаже, че си е малко прост. Не се предоверявайте, не мислете, че сте информирани за всичко. Трудно ще усетите накъде ще тръгне една ситуация, кой за какво ще се бори и какво ще иска. Не се съгласявайте на съвместни инициативи и на сключване на неизгодни договори. С всеки ангажимент може да отхвълите нещо неприятно, но друго по-неприятно ще дойде. Във връзките ви има неравностойност и желание за използване както от ваша страна, така и от страната на околните. Останете където сте.

Рак

Денят носи проблеми в отношенията, опасност от раздвоение на съзнанието, от всякакъв тип злоупотреби с лекарства и алкохол. По някакъв начин може да станете зависими и да приемете неизгодни предложения. Дистанцирайте се от тези, които и в миналото са ви изиграли лош номер. Не се поддавайте на изкушенията, независимо кой какво ви предлага. Очертават се двойнствени игри и задкулисни намерения във всяко предложение. Отложете за следващите дни гостувания и делови срещи. Дайте си време за размисъл и в любовта.

Лъв

Ще извлечете ползи от всяко непремерено и непредпазливо действие от страна на околните. Ден на паяка. Плетат се мрежи, дебнем се един друг, играем игри на едро и дребно. Ще спечелите използвайки чуждия потенциал, грешките на конкуренцията и притесненията на партньорите. Водите в играта, информирани сте от високо ниво и подсъзнателно усещате как ще се развие една объркана ситуация. Другите ще ви правят безплатни услуги в желанието да ви спечелят на своя страна. Ще сънувате пророчески сън.

Дева

Рисков и кризисен ден, особено за родените във втората декада. Внимавайте със свои и чужди средства. Може да хлътнете с пари и губещи договори. Лесно ще бъдете оплетени в мрежа от лъжи. Очаквайте двойнствени игри и завоалирани дествия от всички, с които ще си имате работа. Не вярвайте на думи и обещания. Опитайте да разберете мотивацията, която движи тези, на които ще разчитате. Утре в края на работното време ще направите силен ход и в петък също. Но днес се въздържайте от каквито и да било инициативи.

Везни

Може и да спечелите нещо важно в този ден, но със сигурност ще си докарате повече проблеми чрез връзките, в които влизате. В капана е заложена лакома стръв и ако се подлъжете ще паднете в него. Не подписвайте нови договори за работа и не назначавайте персонал. Един от най-лошите дни в годината за запознанства и сключване на брак. С голяма вероятност ще попаднете на нелоялни партньори. Тенденцията е взаимно да се лъжем, да се надцакваме в цени и договаряния, да изневеряваме с повод и без повод.

Скорпион

Днес играта се играе по вашите правила. Само родените под знака на Лъва може да са ви равностойни опоненти. Останалите може да въртите на малкия си пръст, да ги вкарвате в своята кошара, да ги стрижете и доите. Проблемът е, че в този ден нищо не е сигурно. Може да излъжете и да спечелите, но и да ви излъжат от съвсем неочаквано място. Всичко, което подцените ще се окаже нож с две остриета. Денят се свързва с нравствената чистота, с възможноста да избирате между лоялност и нелоялност.

Стрелец

Рисков ден, особено за родените във втората декада. Влизате в неравностойни игри и в двойнствени отношения, от които ще излезете емоционално и материално ощетени. За утре в края на работното време планирайте сключването на нови договори. Всичко предприето днес има тенденция да ви свързва с неточните хора и да ви товари с непосилни задължения по сключените споразуминия. Четете дребния шрифт и не се връзвайте на бляскавите реклами. Не е ден за преговори и съвместни инициативи.

Козирог

Днес лесно се дават обещания, но почти никое от тях няма да се изпълни както от ваша страна, така и от страна на околните. Не планирайте важни партньорски срещи и делови инициативи. Може да се окажете въвлечени в задулисни игри и нерегламентирани отношения. В момент когато очаквате да прецакате някого, ще се окажете прецакани. И в чуствата отношенията излизат от рамките на добрия тон. Ден на фатални привличания, на неравностойни връзки, които няма да донесат нищо добро на никого.

Водолей

Ден на печалби, които може да се обърнат в загуби, ако не сте на мястото си и не контактувате с тези, от които зависи игата. Не се доверявайте на всеки. Каквото може свършете сами и не се намесвайте в чужди съдби. Нещо лепкаво и неприятно има в отношенията ни. И в най-светлите и интимни мигове се прецежда желанието да употребиш другия, да го накараш да ти служи вместо съвместно да служите на личните си интереси. Обмислете намерения и начинания, постойте край пречистващ огън, това е еднствената незамърсена сила в живота ни.

Риби

Рисков и разболяващ ден особено за родените във втората декада. По внимателно с внушения и идеи. Може да сбъркате в преценката си и да направите грешен ход в една неподредена и неизчистена от грешки и завоалирани действия ситуация. В момента няма други отношения освен тези на паяка и мухата. Ще влезете в мрежата и ще се опитате да уловите някого. Едва ли ще изберете правилния начин и реакция към тези, които искате да спечелите. Не се обвързвайте, денят е неблагоприятен за сключване на договори и брак.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари