Дневен хороскоп за 18 септември 2017

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Сега е моментът да се развихрите и да извадите на преден план най-доброто, на което сте способни - това ще Ви помогне не просто да светите, ами направо да блестите. Отдава Ви се да убеждавате хората в перспективността на нетрадиционните Ви идеи. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Каквито и да са проблемите Ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Телец

Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. Освободете се от притесненията си и мислете за предстоящата си изява. Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате. Утре може успешно да осъществите делови преговори, да установите нови контакти или да сключвате договори – няма да срещате пречки. Вълнуващ и интересен ден.

Близнаци

Предстои Ви да направите решаващата крачка. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Разхождайте се повече на свеж въздух, имате нужда от по-голяма физическа активност. Силни сте и ще успеете да обърнете в своя полза случващото се. Не много спокоен ден, през който делата ви ще се движат сравнително последователно.

Рак

Вероятно Ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи. На практика през първата половина на утрешния ден ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Сигурен успех ще завоюват Раците, които са настойчивите за деловата си реализация. Някои от родените в зодията ще предприемат важно пътуване с лична цел.

Лъв

Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не Ви спира – ще получите нужната подкрепа. Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Поставете началото на нови задачи. Така организирайте делата си утре, че да Ви стигне времето за всичко, което предвиждате.

Дева

Препоръчва се въздържание. Утре вечер не оставайте сами, бъдете с тези, които обичате и ви обичат. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . Нищо ново и непознато утре няма да Ви донесе желания успех. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете.

Везни

Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Успехът е с Вас. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите. Ще усещате в себе си пламъчето на приключенията, което ще Ви кара да търсите нови знания и хоризонти. Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли.

Скорпион

Скорпиони ще бъдат напълно удовлетворени утре от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса, освен че ще се явят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. И по-добри дни сте имали, но утрешния ден е интересен с това, че ще Ви предложи нова гледна точка, нова възможност да надскочите себе си и да откриете верния път. Възможна е печалба на игри на късмета. Приятна среща ще Ви помогне да разберете колко важни са споделените мигове.

Стрелец

Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Утрешният ден е много благоприятен за Вас – по-скоро следобедните и вечерните часове. Силата на утрешния ден е във възможността да видите някого в истинската му светлина, да свалите маските, да предприемете разчистващи и прочистващи процедури и дейности. На прав път сте и критичните забележки не бива да Ви разубеждават. Като цяло доста разнообразен ден.

Козирог

Утре шансовете са на ваша страна. Възможно е поради това да настъпят някои изменения в личния Ви живот. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни.

Водолей

Понеделник ще бъде примамлива за всеки, който търси нестандартния подход към нещата от живия живот. Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. Не допускайте грешно разбрани думи да провалят утрешния ден, можете да овладеете положението. Други от знака ще поставят началото на нов работен проект.

Риби

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Начинания Ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Бъдете внимателни към здравословните си неразположения. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате всички откриващи се възможности. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари