Дневен Хороскоп за 16 и 17 април 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

До понеделник няма да бързате в работа, вкъщи и в службата възникват куп пречки. Част от Овните ще обсъдят с близки как да действат, заедно могат да преборят трудностите. Други подценяват и тях, и проблемите, които си личат в партньорствата. Даже да става дума само за неискреност, не си затваряйте очите, иначе ще се добавят финансови ядове, опит някой да се излежава на ваш гръб.

Телец

Връщате се към проблеми от четвъртък и макар че дните са за отдих, упорито ще търсите подкрепа от приятели и близки за придвижване на делата си. Група Телци имат голям късмет да намерят подходящ човек за връзка, с времето отношенията ще се развиват и ще носят все повече радост, духовна извисеност. Независимо дребните спънки упоритостта ви обещава успехи, печалби и слава.

Близнаци

Днес и утре вие и Скорпиони се връщате към стари идеи, а и към отдих и тонизиране. Близнаците умело ще съчетават полезно и приятно, създадените сега връзки могат много да им помагат за професионална изява, кариера и печалби. В любовта също ви върви, но като че ли приемате всичко като хубаво приятелство. Скоро ще се убедите: завиден късмет имате с половинката си...

Рак

В събота и неделя вие и Лъвове май отделяте повече време за грижите на близки, а после се сърдите, че не сте отдъхвали. Раците да подтикват и Риби да подхождат по-задълбочено към някои проблеми, нещата няма да се подредят сами, докато те наблюдават и очакват помощ. Мнозина са по-критични, а дали са и наясно с проблемите?... С приятели и роднини се окуражавайте взаимно.

Лъв

Този уикенд сте доволни от хода на делата си и искате да поглезите своите най-близки. Лъвовете като Раците да не прекаляват, после има да се оплакват, че са пропилели средства и време. Е, с парите не сте никак зле и особено ако подхващате бизнес начинания, предизвикващи обществен интерес. За тях бързо привличате съмишленици. И незначителен ваш жест помага на другите.

Дева

Днес, а и утре ще се мъчите да изясните важни въпроси, напоследък в работата ви възникваха доста трудности. Девите излизат от периода на пречки и даже несигурност, а колкото повече усилия влагат в начинанията си, толкова по-добри резултати ще имат и по-високи цели ще си чертаят. Позволете си отдих, срещате се с много хора, контактите обещават професионални и лични успехи.

Везни

До вторник бъдете по-грижовни към тонуса си, спорове и претоварване няма да ви се отразят положително. Особено семейни неразбирателства сега не коментирайте даже с приятели. Девите получават някакви оферти за делова изява, да проучат внимателно нещата, не е момент да заемат непечеливши позиции. А такъв риск има, затова опитайте да преодолеете старите страхове.

Скорпион

При вас се задържат влияния от петък, задачите и вкъщи са доста. Група Везни имат притеснения с парите, наистина е уместна по-голяма пестеливост, но да не е за сметка на пътуване, опознаване на нови места и неща. В работата се пазете от хитреци, няма да спечелите с предлаганите далавери, а с умения и почтеност. Някои от знака приключват стари връзки, намерили са нова любов.

Стрелец

Събота и неделя са доста динамични, настроенията на околните се менят често и това ще ви създава затруднения. Е, Стрелците да не променят личните си планове под натиска на приятели и роднини, по-точно от тях са преценили перспективата за развитие на връзката си. Що се отнася до делови въпроси, май ще действате в екип и ще оставите лидерството на друг. Важни са парите.

Козирог

Напрегнат уикенд, а вие като че ли сте по-критични от обикновено. И за работа, и у дома Козирозите първо добре да си изяснят нещата, ще се появят възможности да осъществят идеи и желания. Ако имате нужда от съвет, вие потърсете, но и сами ще се справите, а ще остане и време за отдих с приятели. Някои откриват половинката си, а други сега не са твърде доволни от печалби.

Водолей

От петък поемате все нови ангажименти, а май трябва да бъдете по-тактични с околните и да ги убеждавате да ви помагат. Доста Водолеи хвърлят много енергия в работата си, искат да стабилизират финанси, да решат куп домашни задачи. Действайте внимателно, в службата не са изключени интриги. Що се отнася до личните неща, не бързайте със стъпки, допитвайте се до най-близки.

Риби

През уикенда Раци ви подтикват да гледате по-философски на нещата. Рибите трябва да затегнат малко дисциплината в деловия си екип, има задачи, които не чакат. Бъдете дискретни за споровете с колеги, а и с домашните, отстрани никой няма да помогне нещата да тръгнат по-гладко, няма защо да огласявате грижите. Скоро всичко ще се забрави заради общи успехи, печалби и радости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари