Дневен Хороскоп за 16 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 16 Април 2015
Дневен Хороскоп за 16 Април 2015

Овен

Този четвъртък вие и Скорпиони сте настроени по-критично, май деловите трудности са доста. Следва да бъдете готови да променяте предварителните си планове и уговорки. Овните може да се откажат от срещи с приятели и познати в името на работата, после ще наваксат. Не търсете помощ в твърде широк кръг, важна е дискретността, концентрацията в преките дела, а и бдителността.

Телец

В четвъртък като Везните се стремите да изясните важни за работата въпроси. Група Телци искат повече свобода на действие за идеите си, но в екип делата ще вървят по-добре, колегите им ще видят и ценното зърно в начинанията, и трудолюбието, и точната организация. Ако някой от околните има нужда от окуражаване, не пестете време, думите ви сега ще излекуват и сърдечна болка.

Близнаци

В деловата сфера се очертават проблеми и е хубаво да потърсите съдействие от по-влиятелни колеги, познати. Някои ще ви подскажат бърз изход от ситуации, а с коректността си печелите и нови приятели, шефове са все по-благосклонни. Ако Близнаците се чувстват подведени от хора в кръга си или искат вече да разчистят сметки със съперници, да не пилеят сили, работата е къде

Рак

От понеделник поддържате равномерно темпо в делата, но вече май ви писва от спорове и неуредици в екипа. Раците да овладеят емоциите, моментът не е подходящ за мащабни проекти, макар сигурно да им се иска да се хванат с нещо такова. Ловете добри шансове и привличайте помощ, ще си оформите свой кръг, в който няма да виреят завист и интриги, а ще се мисли за работа.

Лъв

Този четвъртък вие и Везни трябва да бъдете много тактични при прокарване на делови идеи, иначе ще засилвате съпротивата на колеги и партньори. Лъвовете като Водолеи предчувстват промени в тази сфера, имат нужда от съюзници. Ще изпълнявате стриктно рутинните си задължения, а открие ли ви се възможност, ще я използвате, дълго сте преглъщали и някакво недоволство.

Дева

В четвъртък делата ви водят на път, може би трябва да ровите из повече нова информация. Девите са прецизни в работата, сега е важно стриктно да уреждат и финансови въпроси. Не се изкушавайте да бавите и намалявате задължения, сметките и с най-близки трябва да са точни. Ако възникнат спорове, покажете обективност, материално и служебно положение не предрешават победата ви.

Везни

В четвъртък като Телци искате яснота по важни делови въпроси, но трябва да внушавате и на Лъвове да бъдат по-тактични в ситуацията, за да не обединят противниците си. Едни Везни търпеливо ще изчакат по-добри условия за начинанията си, втори следват неотклонно плана си, макар че околните ги придумват за компромис. Наблюдавате внимателно и ще използвате видяното.

Скорпион

Този четвъртък не сте в много силна делова позиция. Като Овните следва да овладеете желанието да критикувате колеги, партньори. Тенденцията при Скорпионите се запазва до неделя, уж имат по-свежи идеи, но не действат последователно и оценките за усилията им не са високи. Други се придържат към по-рутинни планове, бдително се пазят от щети, а и доста добре печелят.

Стрелец

В четвъртък най-добре ще се допълвате с интуитивни Риби за начинания. При Стрелците влиянията се чувстват и утре, ако са смятали да се заловят с по-самостоятелни проекти, приятели ще ги убедят да не се цепят от колектива. Ценят ви и ще ви дадат възможност да покажете какво можете в професията, вкъщи пък се очертава приятна вечер, може да имате и повод за празнуване.

Козирог

Днес вие и Водолеи трябва да търсите равностойни партньори за начинания, отдавна кроите разни планове. Доста Козирози упорстват в рутинни дейности, но и много се съобразяват с препоръки на шефове, влиятелни познати. Все пак не се преуморявайте, невнимание в дреболии може да усложни проблемите. С всеки постигнат успех обаче самочувствието ви расте, а и желанието за работа.

Водолей

В четвъртък вие и Лъвове сякаш предчувствате промените в деловата сфера, като Козирози търсите подходящи хора, с които да осъществите идеи. Едни Водолеи могат да разчитат на подкрепа от нови шефове, отдавна са чакали зелена улица за инициативи. Други от знака поемат големи отговорности, от тяхната находчивост и взискателност ще зависят успехите на екип, съдружие.

Риби

Този четвъртък най-добре се разбирате с ентусиазирани Стрелци, и те като вас разчитат на късмет в работата. Рибите да се вслушват в интуицията си, нерядко предпазливостта ще им спестява разочарования, несполуки. Има и родени под знака, които не обръщат внимание на дребни пропуски, ала те ще се натрупват и току виж ги изложат пред околните, помислете и върху техните препоръки...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари