Дневен Хороскоп за 15 Декември 2015

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Телец

Днес ще привлечете нечие внимание и ще докоснете сърцето на този човек. И всичко това благодарение на звездите, които са настроени да Ви дарят с нежност и романтика. В резултат на това Вашата чувственост ще се прояви още по-силно. Освен това ще Ви се прииска да завържете дълъг и хубав разговор от сърце. Ако чувствате че трябва да кажете нещо, за да създадете или укрепите още повече възникналата между Вас близост, действайте смело. Днес е най-подходящото време за това.

Близнаци

Дори и най-сложните и непреодолими препятствия да изчезнат от Вашия път, ако успеете както трябва да се съсредоточите върху онова, с което се занимавате. Заплахата не е най-добрата тактика, когато общувате с хора, но в случай на препятствия по пътя може да се окаже доста ефективна. Не трябва да се настройвате срещу хората, а се настройте срещу самия проблем. Действайте, даже и ако се налага за постигане на целта да проявите агресия! Не отстъпвайте от своите желания, независимо колко трудно изпълними се оказват те!

Рак

Губите своята увереност в собствените сили, и в това няма нищо удивително: нещата Ви през този ден съвсем няма да се подреждат гладко и лесно. Вашите постъпки въобще няма да имат тези последствия, на които разчитате. Във връзка с това може да се наложи да се извинявате, да се оправдавате и да оправяте допуснати пропуски. Не забравяйте, че сте доста чувствителни към критика, а през този ден тя ще бъде в изобилие. Недопустими са недомлъвки и неясноти в личните отношения. Всичко, което е макар и в известна степен двусмислено, ще бъде изтълкувано съвсем невярно. Вашите намеци ще изглеждат обидни, а шегите – нетактични. Но пък сантименталните забележдки навярно ще бъдат по вкуса на заобикалящите.

Лъв

Вашият любим човек днес няма да може да се възползва от онези блага, които в изобилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или активно да му помогнете, или въобще нищо да не му предоставяте – защо да му давате онова, което, така или иначе, никога няма да може да ползва....

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения ( делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

Много Ви върви във всичко, което е свързано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкова блестящо. Неочаквано и по непонятни причини ще започнат да се развалят отношенията Ви с деловото обкръжение.. По-късно ще се изясни, че виновник за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с близките Ви е сложно, а това ще се отразява на Вашата самоувереност и съсредоточаване върху своите интереси. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно много. Нещата може да стигнат до гръмък скандал.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Не всичко, което блести, е злато.... Предлагат Ви нещо, което предизвиква у Вас неприятни усещания? Това предложение Ви изглежда неоправдано или неетично? Изглежда е точно такова, и най-разумно от Ваша страна би било, да се откажете от него. Ако пък не сте уверени, консултирайте се с надежден източник, чийто съвети в миналото не са Ви подвеждали. Само се убедете, че и в този случй човекът ще разсъждава безпристрастно. В професионалната Ви дейност може да се появи сериозна работа, която ще се отрази негативно на Вашето самочувствие. Времето е благоприятно за съставяне на различни документи, отнасящи се до финансите и професията Ви.

Водолей

Звездите Ви съветват днес да поиграете на изневяра. Не да изневерите, а само да поиграете. Приемете поканата за кафе от човека, който отдавна Ви гледа със замъглен поглед, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде възможност още веднъж да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.

Риби

Днес ще успеете по-добре да контролирате своето време. В живота Ви започва период на по-плътно и качествено общуване с обкръжаващия Ви свят, а това ще Ви донесе чувство на удовлетворение. При това положение ще можете сериозно да се замислите за нещата, които Ви пречат. Обърнете внимание на това, как се отнасят към Вас околните. Възможно е да намерите някои важни неща, които да Ви подскажат, как може да намерите недостигащите елементи в главоблъсканицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари