Дневен Хороскоп за 14 Януари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В четвъртък вие и Деви трябва да бъдете по-внимателни с детайли, от тях зависят и деловите ви резултати, и разбирателството с околни. При Овните споровете не могат да се отсрочват много, да се настроят за отстъпки пред близки. Не бързайте с начинания, макар че доста ви блазнят изява и печалби, още не е време да задействате плана си. Почивайте, обмисляйте стъпките си.

Телец

Като вчера деловите ви планове се натъкват на пречки, но ако организирате точно времето и силите си, ще останете доволни от резултата. Телци като Деви и Везни трябва да ограничат някои амбиции, разпиляването на енергия не е уместно. Ловете шансовете за изява и печалби, иначе ще пропилеете хубавите. Някои предпочитат да си седят повече вкъщи, така кариера и бизнес не стават.

Близнаци

В четвъртък имате доста идеи за работа, а и за печалби. Бързо ще привличате подкрепа от преките си шефове или влиятелни познати, хората виждат вашето старание и професионализъм. Близнаците са находчиви, но да не се изкушават веднага да разширят започнатите начинания, сега е по-важно да стабилизират резултати и дейности, не е уместно да рискуват вече постигнато и имиджа си.

Рак

До края на седмицата сте в по-приповдигнато настроение, но някои въпроси трябва да обмислите по-задълбочено. Още понеделник ще потвърди анализа ви. Раците имат добри делови шансове, ще работят с желание и старание, не е нужно да се поддават на уговорки на приятели за бързи и лесни печалби. И в свободното време следвайте своя план, не чужди капризи и големи компании.

Лъв

Този четвъртък можете да уреждате по-бавно някои делови въпроси, но не поощрявате Козирози да протакат своите задачи. При Лъвовете влиянията са характерни напоследък, може да уговорят срещи с приятели, има какво да празнуват. Но ако чувствате нужда от отдих, по-добре да се погрижите за тонизиране, купонът няма да избяга.За финансите сте спокойни, доходът е ОК.

Дева

Този четвъртък вие и Телци трябва да ограничите малко периметъра си на действие, като Овните изпипвайте всеки детайл в работата си. Едни Деви са го ударили на купони, но задачите им не чакат и ще наваксат доста мъчно делови закъснения. Не винете колеги и подчинени за пропуските, не пренебрегвайте и режима си. Някои се претоварват, но щом пилеят времето си, пилеят и парите.

Везни

Този четвъртък като Телци се натъквате на пречки при изпълнение на нови делови замисли, но няма да се предадете. Част от Везните да преценят дали трудностите не идват от припряност, хванали са се с различни задачи, но наведнъж и без помощници няма да върви леко. Проучвайте интереса към определени идеи и продукти, някои могат да чакат, но... в пълна дискретност.

Скорпион

Днес се заемате с някои делови въпроси и е добре да ги решите окончателно, през уикенда няма да можете да постигнете толкова високи резултати. Група Скорпиони гонят постове и печалби, но може да се окаже, че новата работа не е интересна. Идеите ви са амбициозни, но плодоносни, ала изискват упоритост, куп неща не се получават от първи опит. Но имате късмет при затрудненията.

Стрелец

Четвъртък идва с нови задачи, трябва да проучвате внимателно информация или да отделите повече време за общуване с малко познати хора. Стрелците лесно се палят за спорове, ала сега има риск да се влошат важни отношения, и то за дълго. Не ви трябва такава беля, а и не разчитайте, че мнението ви ще тежи, понеже и кесията ви е пълна. За уважение са опит и упорство в работата.

Козирог

Този четвъртък не следвайте примера на Лъвове, има за кога да отлагат работа, но вашите задачи не чакат. Шансовете също, усилията ви са подобаващи, но наградите няма да са толкова бързи. Козирозите да не се притесняват за финанси, пари идват и от имущество, и от изпълнени задачи, дори някои плащания да се забавят. В редица случаи правите стъпка напред в кариерата.

Водолей

До понеделник трябва да бъдете по-внимателни при емоционални и физически натоварвания. Водолеите предпочитат да действат самостоятелно по проектите си, дразнят ги интригите в колектива, колегиални клюки. Добре, но поемате много задачи и колкото и да упорствате, а и да си знаете занаята, може да ви дотежи. Ще получите признание за свършеното, но си дайте и кратък отдих.

Риби

И за вас четвъртък е щедър на възможности да уредите делови и лични неща, да стабилизирате постъпленията си. Рибите по интуиция улавят и най-малките шансове, няма да се помайват за оползотворяването им. Ако ви е липсвало самочувствие, сега ще понаваксате, може да се сдобиете и с по-влиятелни покровители. Погрижете се за тонуса си, макар че няма място за безпокойства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари