Дневен хороскоп за 13 октомври 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Началото на деня за Раците ще е обещаващо и ще им донесе прекрасно настроение. Телците да анализират информацията, Везните да се въздържат от обещания

Овен

Дейности, с които сте се занимавали в началото на септември, отново ще придобият актуалност. Ще можете да ги продължите, разширите, актуализирате или ще установите, че е за предпочитане изобщо да ги прекратите. Ще придобиете яснота по въпроси, които тогава са били твърде несигурни.

Телец

Анализирайте взискателно всякакъв вид информация, която възнамерявате да ползвате в текущата си работа. Проверете надеждността на източника, сравнете с други публикации. Ако дори за миг се усъмните във верността на данните, не бързайте да ги прилагате.

Близнаци

Всяко разочарование обикновено е резултат на завишени очаквания, погрешна оценка или прекалена самонадеяност. Много е вероятно да попаднете в подобна ситуация, но преди да започнете да обвинявате обкръжението, опитайте се да прецените личния си принос спрямо обстоятелствата.

Рак

Началото на деня ще е обещаващо, белязано с приятна случка, добра новина или изобщо нещо, създаващо прекрасно настроение. Като имате предвид, че денят невинаги си личи още от сутринта, реагирайте с умерен ентусиазъм и не си създавайте прекомерни очаквания. Обстановката ще прилича по-скоро на "димна завеса", зад която е възможно да се крият и не особено окуражаващи изненади.

Лъв

Реагирайте на примамливи обещания, описания, предложения с доза здравословно недоверие. Приемете ли ги за "чиста монета" може да си създадете сериозни лични неприятности, а и да претърпите материални загуби, пише az-jenata.bg

Дева

Обръщайте внимание на подробностите, особено ако се налага да стартирате нов проект или имате намерение да купувате скъпа вещ. Деловите контакти ще са интензивни, но не особено удовлетворителни. Избягвайте прибързаните заключения, ако информацията ви е непълна.

Везни

Въздържайте се от обещания, в чието изпълнение се съмнявате. Обмисляйте ги внимателно, особено ако крайният резултат може да навреди на позициите ви.

Скорпион

Убедителни сте и ако сте си наумили, че трябва да продадете нещо, независимо дали е дреболия или едра стока, то със сигурност ще попаднете на клиент. За предпочитане е да се разплатите веднага, а не отложено във времето.

Стрелец

Ще имате възможност да се включите в повече от една професионална дискусия. За предпочитане е първоначално само да изслушате предложените мнения. Установите ли, че коренно се различават от вашето е по-добре на този етап да не излагате своето.

Козирог

Ако се наложи да водите разговор, насочен към изясняване на лични взаимоотношения, бъдете готови за компромис. Демонстрацията на "характер" само ще усложни обстановката.

Водолей

В случай, че имате намерение да правите някакви иновации у дома или на работното място, синхронизирайте ги с останалите участници на екипа или с членовете на семейството. Колкото и да сте сигурни в себе си, събирането на допълнителни мнения няма да ви навреди.

Риби

Настроението ви ще е нестабилно и стигащо на моменти до крайности. Придържайте се към принципа, че нищо не е толкова хубаво колкото ви изглежда и толкова лошо, колкото го чувствате. Избягвайте разговорите с прекалено напористи или прекалено самоуверени събеседници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари