Дневен Хороскоп за 11 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 11 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 11 Юни 2015

Овен

В четвъртък вие и Лъвове имане много задачи, както ви съветват Стрелци и Козирози не пилейте време за чужди разправии. При Овните влиянията са от предишни дни, ако имат за доуреждане финансови въпроси с партньори и клиенти, да не протакат. Вечерта ще бъдете доволни от резултати, а и приятелствата ще укрепват, стриктността ви в делата дава основа и за това.

Телец

Сега и в близките 6-7 дни трябва да разчитате на сътрудничество с колеги и познати. Телците са старателни в задълженията си, околните се възхищават на деловите им умения, стриктността. Справяте се с трудни задачи, шефовете ще оценят лидерските ви заложби, продължавайте със същото темпо. И се пазете от интригите в екипа, работата хвали истинските майстори, не подлизурковци.

Близнаци

Този четвъртък делата ви вървят добре, трябва да направите всичко по силите си да продължите със същото темпо. Доста Близнаци сега са доволни от постъпленията си, ако имат да уреждат задължения – ще го сторят, но още по-важно е да заделят част от приходите за спестяване или вложения, които след време ще ви донесат. Знаете, че каквото посееш, това и ще пожънеш.

Рак

В четвъртък Лъвове ви подтикват да търсите по-добри възможности за изява и печалби. Група Раци като Скорпионите се връщат към стари делови планове и уговорки, втори могат да се помирят с вечните си съперници и опоненти. Няма да ви се ще и навярно ще пропуснете шанса за още по-позитивен развой на делата си. Някои много се месят и в работите на близки, никому не е от полза...

Лъв

Този четвъртък като Овните имате много задачи, но ще подскажете и на Раци да мислят за финансовата страна на трудолюбието си. Лъвовете ще се опитат да уредят такива неща и в компания, на маса с приятели обсъждат грижите си, искат помощ. Не е уместно, може да тръгне служебна клюка. Някои следва да бъдат по-грижовни към здравето си, май ще се наложи да пазят диета, режим.

Дева

За четвъртък имате доста домашни и делови задачи, но и програмата ви е обмислена много добре, няма да се отклонявате от нея. Девите ще привлекат симпатии на влиятелни партньори и клиенти, преките им шефове също ще бъдат щедри на похвали. Вечерта си дайте отдих, почерпете се за свършеното през деня, някои отбелязват стъпка напред в кариерата, да отпразнуват повода.

Везни

Днес като Водолеите се ентусиазирате за делова изява, пречките в работата не ви плашат. Доста Везни са обмислили задълбочено идеите си и улавят бързо благотворните шансове, тогава действат с пълни сили. Не е зле да бъдете по-бдителни с пари поне докато дойдат по-високи приходи. Някои са твърде самоуверени, а и най-големи професионалисти следва да изпипват детайлите.

Скорпион

В четвъртък като Раци се хващате с изпълнението на отдавнашни делови идеи, професионалните и финансовите резултати ще бъдат завидни. По това група Скорпиони много приличат на Козирози, а и през следващите дни ще имат възможност да осъществят свои планове. Друг въпрос, че сте и сговорчиви, малки отстъпки пред съперник ви утвърждава като лидери. Ще ги правите ли?

Стрелец

Този четвъртък вие и Козирози ще внушавате и на Овни да се съсредоточат в своите задачи, а не да се месят в чужди спорове. От това Стрелците се пазят още от уикенда. Е, сега трябва да бъдете бдителни, в екипа възникват разни проблеми, можете да подскажете на колеги как по-добре да изпълнят задачите си, от общ интерес е. Старанието ви в работата е оценено, може да ви повишат.

Козирог

В четвъртък вие и Скорпиони ще останете доста удовлетворени от деловите си изяви и спечеленото. Има защо, Козирозите като Стрелци и Овни няма да пилеят време в чужди спорове. Едно, че сте съвсем наясно със ситуацията, но и сте се подготвили да защитите позициите си. Второ, подсказвате на близки къде грешат, но не смятате вие да оправяте техни грижи, носят си отговорност.

Водолей

Сега вие и Везни искате свобода на действие, имате интересни идеи за изява и печалби. Не е зле Водолеите да търсят съмишленици, помощници, партньори даже да реализират първо чуждите проекти, после ще дойде ред на техните. Само че част от знака доста се колебаят, а сега в деловата сфера имат повече конкуренти. Бъдете грижовни към здравето си, особено при хронични болести.

Риби

Този четвъртък служебните задачи са трудни, но вие сте пълни с енергия, а така ще бъде и в началото на следващата седмица. Рибите ще имат подкрепа от шефове, даже новите бързо се ориентират колко ценни работници са, ще им предложат добро заплащане. В по-стари екипи колеги и партньори ще ви подкрепят с желание, убедили са се, че проектите ви са престижни и доходни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари