Дневен Хороскоп за 11 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 11 Май 2015
Дневен Хороскоп за 11 Май 2015

Овен

Понеделнишки сте готови за промени в дейности и партньорства, ако Везни ви призовават към такт и търпение – може и да не слушате. А би трябвало, между колегите се въртят интриги и макар че няма да ви наранят, по-добре е да се съобразите с обстановката. Овните разчитат на двама-трима предани приятели, идеите им са продуктивни и ще спечелят, но не толкова бързо, колкото им се иска...

Телец

В понеделник вие и Лъвове се хващате с изостанали проблеми, пропуски в екипа бол. Едва като наваксват недостатъците в работата, Телците следва да мислят за по-самостоятелна. Вероятно вече имате такива идеи, мнозина искат да се проявят като творци и новатори в професията, да блеснат пред публика. Бъдете тактични с околните, понякога са като деца. А и техниката иска грижи.

Близнаци

Началото на седмицата идва с добри делови възможности за изява и печалби, но ако действате в екип – трябва да затягате и дисциплината. Доста колеги на Близнаците са още в настроение за отдих, забавления и коментари. Подскажете тактично, че това пречи на работата, ще постигнете ефект. Ако сега уреждате нови партньорства, бъдете точни за документи и финанси, за да не ви ощетят.

Рак

От миналия вторник кроите разни планове, точно днес е време да се захванете с реализацията, късметът е на ваша страна. В работата Раците ще покажат завидна изпълнителност, но и много енергия, желание да направят нещата по най-добър или новаторски начин. Това ще бъде оценено еднозначно, очаквайте награди. За мнозина е по-важна хармонията в личния живот, сега са щастливи.

Лъв

В понеделник вие и Телци имате доста изостанали задачи, ще гледате на тях като приоритет. Лъвовете да бъдат по-предпазливи, изненади са възможни по линия на стара или неизправна техника, финанси. Вие сте родени играчи и ако се стигне до там, умеете да губите малко, за да спечелите повече. Все пак е добре да заложите на новаторството в работата, упорството обещава успехи.

Дева

Ведър понеделник, амбицира ви за добра изява, печалби и кариера. Все пак Девите да преценяват по-сериозно офертите за други постове, на някои няма да имат възможност за новаторство, а сега усещат голям заряд за творчество. В по-рутинни дейности бъдете бдителни, възникват рискове и проблеми, ще се справите, но напрежението е високо. Някои се радват на сериозно признание.

Везни

В понеделник действате гъвкаво по плановете си, благодарение на усилията ви в екипа и сред близки ще цари разбирателство и обич. А Овни не слушат... Влиянията при Везните се запазват през цялата седмица, за някои идеи околните не подозират. Други сте споделили, колеги и познати хич не вярват, че ще се справите. Успявате, енергични сте и правилно насочвате силите си.

Скорпион

Понеделник ще ви се види труден, макар че имате хубави идеи за изява и печалби. Група Скорпиони споделят тези свои виждания с близки, търсят съюзници, но околните не са на тяхната вълна. Потърпете, направете това, което зависи лично от вас, ще се убедят, че трябва да ви следват. Някои от знака да бъдат по-грижовни към тонуса си, упорстват безспир, отдих е нужен.

Стрелец

Започва нова седмица, но вие сте подвластни на тенденции от миналата – следвате идеи на влиятелни партньори и се радвате на добри постъпления. Стрелците малко загърбват старите приятели, нямат време за срещи и купони. Е, ще ви простят това, нали ви знаят като отзивчиви хора, които са винаги на линия в тежки мигове. Сега помагате и на непознати, включвате ги в кръга си.

Козирог

В понеделник изпълнението на ваши идеи зависи от благосклонността на шефове и по-влиятелни познати, но вие сте подготвили работата, а и сте подчертано бдителни. Козирозите ще се справят с възникващите проблеми, професионализмът им буди възхищение, ще чуят похвали и благодарности. Радва ви това, че правите нещата по начин, който се нрави на колеги, клиенти.

Водолей

Като през уикенда сте подчертано добронамерени с околните, с мнозина можете да започнете съвместни начинания. Водолеите влагат душа в работата, старанията им сега ще бъдат отличени и възнаградени, но те вече мечтаят за нови дейности и изяви. Някои може да получат по-висока позиция в службата, ще им развърже ръцете за творчество. Други се радват, че помагат на близките.

Риби

В понеделник не сте в твърде силна делова позиция, но с гъвкавост и търпение можете да обърнете нещата в своя полза. Рибите да подчертават такта си към по-инатливи колеги, след време може да се окаже, че са спечелили още верни приятели. Сега добри решения ще ви подскажат влиятелни хора в екипа, може да ви станат и покровители. Усетът ви сочи, че дамите ще са по-благосклонни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари