Дневен Хороскоп за 11 Декември 2015

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Този петък вие, Раци и Козирози забавяте темпо, но идват нови предложения за изява. Някои Овни са мислили, че ще се наложи пауза в работата, но стар занаят или хоби дават поле за доход и те няма да се помайват. Първоначално печалбите може да не са големи, ала с времето ще растат, така че се хващайте с дейността. Втори намират партньори, трети правят крачка напред в службата.

Телец

В края на работната седмица хвърляте много усилия по свои задачи, но като Скорпионите се натъквате на куп пречки. Ако нещо не върви, както Телците са си планирали, да не изпадат в паника, има начин да подредят всичко наново. Сигурни сте в подкрепа на роднини и приятели, сега е най-важно. Разчитайте на уместни съвети, финансова помощ, в някои дела трябва да сте оперативни.

Близнаци

Днес вие и Водолеи сте амбицирани за делови промени, вероятно ще засегнат взаимодействието ви с някои колеги и познати. При Близнаците влиянията се задържат, да не бързат с изпълнение на всяка идея, която им хрумне. Техните планове са добри, но изискват по-сериозна подготовка, за да дадат желаната печалба. Част от знака мечтаят за кариера, точно сега не е време за постъпки.

Рак

Този петък като Овни и Козирози забавяте работа, време е да се насладите на спечеленото и свършеното. Повечето Раци имат и доста предложения за нови делови партньорства, да подбират грижливо кръга си, не всички кандидати са коректни и умели професионалисти. А вие си знаете занаят, бизнес и хванете ли се с нещо, ще работите с ум и сърце, доходите ви ще са наистина завидни.

Лъв

Петък изисква строга дисциплина, а вие не обичате много, ако друг командва. И все пак Лъвовете да се стегнат, като свършат своя дял в работата, приносът им ще бъде високо оценен, успехът на екипа ще ги радва. Имало е смисъл да следвате строгите правила, а и професионализмът ви е направил впечатление на шефове, делата ще тръгнат още по-добре финансово, вашият имидж расте.

Дева

Чак до следващия вторник ще се държите настрана от проблеми между колеги. Девите също се натъкват на пречки, но сега да не упорстват за преодоляване, да не объркат повече нещата. Ако не сте доволни от отношение на партньори и шефове, с търпение и такт ще покажете кой прав, кой крив. Някои от знака се освобождават от потискащо влияние на шмекери в екип, предвиждат номерата.

Везни

Петък не е ден за спорове нито с близки, ни с далечни. Везните виждат някои сериозни проблеми в работата, но могат да направят нещо положително, ако обединят усилия с партньори и колеги, не чрез забележки и противопоставяне. Хората се доверяват на професионализма ви, след време може да ви поискат мнение за подобряване на организацията. Сега печелите и с предпазливостта.

Скорпион

Дано разчитате на добри партньори, сега вие и Телци срещате неочаквани трудности. Група Скорпиони да планират точно времето си, искат да им остане и за дома и близки, а и да се видят на купон с приятели. Успявате да извлечете полза от тези срещи, някои бизнес начинания следва да се стабилизират, а после и да се разширят. Имате и още куп идеи, за тях говорете най-конкретно.

Стрелец

Към края на седмицата вашите делови начинания зависят от плановете на шефове, влиятелни познати. По това Стрелците си приличат с Козирозите. Но старанието и находчивостта ви по задачите правят впечатление в колегиална среда, търсят ви за съвет, избират ви за наставници. Доволни сте от реализация на идеи, а и от постъпленията, вечерта е за отдих, насладете се на спокойствие.

Козирог

В петък като Овни и Раци не бързате да приключите задачите за деня. Козирози и Стрелци сега зависят от влиятелни покровители. Някои имат и оферти за общи начинания с колеги, точно да преценят с кого да се хващат. Не търпите хитреци и лентяи, а мнозина ви търсят именно заради трудолюбието и скромността. Няма да позволите да лежат на ваш гръб, нито на гърба на бедни.

Водолей

Сега вие и Близнаци искате да промените куп неща в работата си, но това не бива да става повод за спорове с околните и особено с Риби. Още повече Водолеите скоро ще се убедят, че развоят на събитията е положителен за тях, макар че ги тласка с малко неочаквана посока. Ако сте се боели за делата си, преодолявате това, доста навлизат в поле за изява и печалби, което им харесва.

Риби

Този петък имате нужда от съмишленици и сътрудници. Като Водолеите избягвайте поводите за спор, които не са малко. Рибите да приемат по-смело нови оферти, някои ще дойдат от авторитетни и опитни професионалисти, те виждат ценното в техните идеи и ще им помогнат за осъществяването. Вечерта е за отдих, в компания ви е забавно, а може да обсъдите и някоя сериозна тема.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари