Дневен Хороскоп за 10 май 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Във вторник вие и Везни забавяте деловото темпо, но няма да изоставите съвсем задачите и шансовете си за утвърждаване и печалби. Група Овни имат нужда от помощници, да подбират много внимателно. Някои кандидати едно приказват, друго вършат, не ви трябва да се обвързвате с неискрени хора. Ако вече сте в екип, избягвайте спорове и поучения, всеки нека да си гледа работата.

Телец

Този вторник е напрегнат за вас, трябва внимателно да подбирате хората, с които ще работите занапред. Нищо чудно и нови, и стари колеги да ви разочароват, искайки да печелят зад гърба ви. Телците улавят безпогрешно такива опити, да се пазят и сами да не допускат грешки. Колкото по-коректни сте, толкова по-голяма ще бъде подкрепата на шефа за идеите и кариерата ви.

Близнаци

Днес няма да бързате със свои делови проекти, няма твърде добри условия за изявата ви. Пък и някои Близнаци имат нужда от отдих, в компания на обичани хора и сред природа ще се освежат и окуражат за новата дейност. Не сте зле с парите, но е редно да не пилеете с лека ръка и когато имате, иначе сами си подронвате авторитета. Ако си спестите и спор с близки, ще е много правилно.

Рак

Вторник ще зарадва мнозина от знака с убедителна делова изява и печалби, но те едва ли ще коментират вълненията си пред широк кръг колеги и познати. Раците са хвърлили доста енергия в работата, ще накарат и другите в екипа да спазват строга дисциплина, да са по-отговорни за качеството на работата. Е, гответе и нови идеи, няма безкрайно да се занимавате с една и съща дейност...

Лъв

Във вторник изяснявате важни делови въпроси и това помага да обедините сили за работа с колеги и познати, с които не сте били твърде близки преди. Лъвовете сега привличат симпатии с находчивост и професионализъм, някои техни идеи са с голяма социална значимост. Дейността на други е по-рутинна, но печелят сърцата на околните с отзивчивостта към техните грижи и болки.

Дева

Ако сте намерили подходящи партньори, вече можете да се захванете с планове за промени, които крояхте в петък. Доста Деви трябва да понамалят амбициите си, важното е постепенно да осъществяват идеите си, силата им е в упоритостта и желанието за творчество. Други да повишат бдителността си, не всичко става лесно само защото вървят по утъпкан път, да се пазят от грешки.

Везни

Този вторник като Овни намалявате съзнателно деловото темпо, няма да търсите и близки за услуги. Едни Везни трябва да си изяснят някои делови проблеми, втори трябва да търсят сериозни партньори, а за момента към тях се стремят и хора, които не блестят с коректност. Не е нужно да изобличавате и поучавате, просто не се подлъгвайте по оферти, които галят честолюбието ви.

Скорпион

Във вторник като Водолеите ловете шансове за изява и печалби, не е време за разправии с близки. Скорпионите могат да си дадат и малка почивка, а и да обмислят нови идеи, ако постъпленията им за момента не ги удовлетворяват. Упорствате в работата, но трябва да знаете и за какво, учащите се да бъдат сигурни, че ще се представят добре на изпити и ще си отворят път за кариера.

Стрелец

Хубав вторник и да ви се е струпала доста работа. Група Стрелци ще трябва да помагат и на близки, имат нужда от окуражаване, услуги. Е, вие умеете да разведрите, да подскажете вярно решение. От направеното ще изпитате голямо удовлетворение, чувствате успехите на домашните като свои. Мнозина ще направят нещо и за кариера и благополучие, не пренебрегват и малък шанс.

Козирог

Във вторник като Риби се настройвате критично, но от това работата няма да върви много по-леко. Шефовете са наясно с енергичността и упоритостта на Козирозите, вероятно е да възложат нови отговорности на мнозина. Задачите може да са свързани с пътуване, стабилизиране на екип. Резултатите ще ви радват, вероятно е високо признание. И постъпленията ви са доста добри днес.

Водолей

Този вторник сте настроени по-съзерцателно, дано реализирате без бавене възникнали шансове за делова изява. По това Водолеите много приличат на Скорпиони, да не критикуват другите, а да се вглеждат в своите възможности. Дамите са в по-благоприятна позиция и по-умело балансират. Но ако нещата опират до тайни, ще е трудно да опазите вашите, а чуждите не коментирайте.

Риби

Днес вие и Козирози трябва да овладеете настроението да критикувате, мъчите се да намирате съмишленици за идеите си. Рибите да бъдат сдържани и когато обясняват идеите си, и когато обсъждат приноса на колеги. Не е нужно да се самоизтъквате, хората са убедени в професионализма ви, а ако ви предлагат друг план – обмислете трезво детайлите, за да извлечете максималната изгода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари