Дневен хороскоп за 1 септември 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Събитие, което ще преживеете днес ще има важна роля в близкото ви бъдеще

Месец, в който ще започнат много ясно да се виждат първите знаци, първите теми, които ще определят посоката на най-важните промени на лично, обществено и световно ниво. Живота няма да стане нито по-лесен, нито проблемите ще бъдат по-малко. Нито пандемията ще премине, нито войната ще свърши, нито икономическата ситуация ще се подобри....

Днес не пренебрегвайте думите или съветите на хора от кръга ви роднини или приятели. Събитие, което ще преживеете днес ще има важна роля в близкото ви бъдеще. В четвъртък ще научите интересна новина свързана с приятел или ще получите благоприятни за вас новини от финансово - материален характер. През този ден избягвайте напрежение в работата си със сложни по характер колеги или клиенти.

Днес ще имате желание да купите нещо лично за себе си, или което е важно за вашия домашен комфорт, и първия ден на месеца ще е подходящо време за това.  

Овен

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Не предприемайте нови занимания в четвъртък. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Телец

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Близнаци

Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Отделете време за семейството си. Време за рутинна работа; при възможност излезте някъде сред природата. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Към парите също трябва да подходите разумно. Утре дайте инициативата на другите.

Лъв

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъвовете през утрешния ден. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Част от плановете Ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Дева

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.

Везни

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. В интимния живот емоциите са смесени. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не прекалявайте с похапването. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Скорпион

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Отделете време за семейството си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Стрелец

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Приемете засечките в работата като вид обучение. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Козирог

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Водолей

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Към парите също трябва да подходите разумно. Ярки любовни постижения. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Риби

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. С важна среща е свързан четвъртък и то може би повече от една. И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари