Дневен Хороскоп за 05 Януари 2016

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Във вторник вие и Телци трябва да преодолеете доста пречки в работата, нали се чувствате пълни с енергия и хъс за изява. Все пак Овните да не забравят предпазливостта, а и да си правят етапни оценки, някои скоро ще се ангажират с друга дейност, старата вече не е така доходоносна. Преценявайте внимателно нещата, интриги, щети, здравословни проблеми може да си спестите и грижи.

Телец

Този вторник деловата ви позиция не е много силна, но като Овни ще се справите със сериозните пречки при изпълнение на задачите си. Телците ще внушават и на Лъвове да прокарват идеите си с такт. При доста от знака проблемът е, че откриват хубави шансове за изява, но не бива да действат, без да подготвят плана си. Тил и екип са ви сигурни, не бързайте да ги изоставяте.

Близнаци

Сега вие и Скорпиони имате шанс да постигнете високи резултати и печалби в деловата сфера. Само че Близнаците да внимават с партньорите, в някои екипи хората почват да си правят номера, хитруват зад гърба на колеги и близки. Ако имате спорове с приятели, ще се намерят посредници, които да ви помирят, а и вие помагайте за разбирателството между роднини, познати – и това е победа.

Рак

Днес избягвайте спорове с Деви, и най-дребна разправия крие риск за по-дълго влошаване на отношения. Група Раци трябва много по-грижливо да обмислят и подготвят плановете си за работа, на някои им е нужно силно покровителство и няма как веднага да си го осигурят. Но влиятелен човек ще се заинтересува от идеите им, за необвързаните нещата може да са и по-лични.

Лъв

Във вторник работата ви не върви много, Телци ще ви внушават да действате с такт и гъвкавост. Лъвовете да потърсят верни приятели, с които да споделят проблеми и идеи, бързо ще забравят за по-песимистичните настроения. Има жизнерадостни хора между близките ви, които и вас зареждат с енергия и хъс, и на други в кръга ви внушават борбеност. Пари не липсват, с плана сте ОК.

Дева

Сега трябва да бъдете подчертано внимателни с хората в обкръжението си, споровете бързо ще влошават отношения и особено с докачливи Раци. А и Девите скоро ще се убедят, че са искали неща, които не са им чак толкова важни. Подготвяйте плана си за работа внимателно, ако не се доверявате на съмишленици, следва да се справяте с куп задачи самостоятелно, не е леко...

Везни

И вашите планове зависят от влиятелно покровителство във вторник, но вечерта ще бъдете доста доволни от свършено и приход. Група Везни ще се радват и на признанието на колеги, партньори, клиенти за професионализма си, дълго са усвоявали тънкости в работата, с такт са градили доверителни отношения с околни. На купон ще проличи: и други се радват на постигнатото.

Скорпион

Във вторник не бързате много, но като Близнаци използвате по най-добър начин всеки шанс за изява и приходи. Днес Скорпионите може да получат доста оферти за съвместна дейност, да преценяват точно с кого и с какво да се захващат, има доста хитреци и използвачи в кръга им. Други са планирали всичко подробно, но ще се съобразят с обстоятелствата и ще печелят повече.

Стрелец

Труден вторник, валят служебни задачи, молби за услуги. Стрелците ще гледат да се отзоват на всяко желание, близки и познати им вярват, колеги разчитат. Е, сега и шансът е на ваша страна, по някакъв начин ще подкрепя усилията ви, но работата наистина е доста. Вечерта ще се чувствате уморени, но и доволни от свършеното, изберете тихо място за кротък отдих, обмисляйте бъдещи дела.

Козирог

Вторник уж е за работа, но вие ще се натъкнете на пречки, критики, а трябва да избягвате поводите за спор с колеги, клиенти, близки. Група Козирози да се ограничат в по-рутинни задачи, да не разкриват лични грижи и тревоги пред любопитни, едва ли биха им помогнали. Отдъхнете, обмислете плана си, подгответе изявите си – скоро ще се види, че старанията ви са най-похвални.

Водолей

Във вторник имате добри условия за самостоятелна изява, идеи никога не ви липсват. Водолеите да не подценяват и търсенето на съмишленици, даже да им възлагат по-леки задачи, хората ще правят всичко за успеха на интересен проект. Понякога избързвате, а днес следва да балансирате между мащабните перспективи и детайлите, от които зависи успехът ви. Скоро той ще бъде факт.

Риби

Днес не бързате твърде в работата, ала това не значи, че подценявате задачите и сроковете. Част от Рибите трябва да се погрижат за тонизирането си, не се чувстват най-бодри. Втори пък разчитат на услуги от колеги, приятели и роднини, ще ги изведат по пряк път към успехите. И в командировка не се дръжте припряно, път срок няма. Денят носи по малко, но сигурни приходи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари