Дневен Хороскоп за 05 Март 2015

1
Дневен Хороскоп за 05 Март 2015
Дневен Хороскоп за 05 Март 2015

Овен

Днес е необходимо да се погрижите за себе си по възможно най-добрия за това начин. Новите придобивки за гардероба ви ще ви доставят наслада. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на спокойна връзка, лишена от емоции. Необходимо е да не се поддавате на сивотата на ежедневието си, защото едва ли това ще допадне на интимната ви половинка. Опитайте се да внесете разнообразие, което ще достави радост и на двама ви.

Телец

В четвъртък полагайте усилия за постигане на по-добри и балансирани връзки и отношения, особено с членовете от своето семейство. Не навлизайте в дълбоки води, защото едва ли това ще ви донесе положителни емоции. Възможно е да се получи разминаване в очакванията ви към интимната половинка. Общият ритъм ще е забавен, но като че ли именно това може да ви даде време и двамата да си дадете сметка какво очаквате един от друг.

Близнаци

Четвъртък е подходящ за реализирането на оригиналните ви хрумвания, които не е задължително на всяка цена да се превърнат в пари. Мнозина от вас ще се сблъскат с непосилни за разрешаване трудности, които изцяло ще погълнат вниманието ви. Напълно възможно е да ви се наложи дълго да разрешавате дилемите, особено ако до момента не сте изпадали в друга подобна ситуация. Не пренебрегвайте интимната си половинка за сметка на работата си.

Рак

Днес ще успеете да наложите контрол върху парите си, но не е изключено очаквания, свързани с текущото ви материално състояние, да се провалят. На работа разчитайте на умението си да работите лесно с хора. Не използвайте слабостите на околните за своите интереси, защото рискувате самите вие в най-скоро време да станете жертва на подобно отношение от страна на по-силните. Не се изолирайте, но и не гласувайте лесно доверие, за да не пострадате.

Лъв

Мнозина от вас ще са толкова погълнати от собствените си въпроси, които трябва да разрешават на работното си място, че едва ли ще обърнат някакво внимание на най-близките си, или по-точно казано, на интимната си половинка. Имайте предвид, че това ви поведение може да стане повод и за възникването на известни недоразумения между двама ви. Почти на всички ще се наложи да овладеят развитието на поетите от тях инициативи в професионалната сфера.

Дева

Мнозина от знака ще се радват на успехи в професионалната сфера. Опитайте се да се възползвате максимално от положителната подредба на звездите. Търсете баланс във всички направления и едва ли ще имате поводи за тревоги. Мнозина ще бъдат погълнати от собствените си дела. Опитайте се с уважение да се отнасяте към усилията на интимната ви половинка, защото това може да ви помогне да построите нещо по-добре. Не пропускайте хубавите мигове в любовта.

Везни

Определено положителната ви нагласа ще ви помогне по-лесно да се справите с изпречилите ви се на пътя предизвикателства и непредвидени затруднения. Здравият ви разум ще ви помага да не се отдалечавате от действителността, която ви заобикаля, и това със сигурност ще ви даде онази финансова обезпеченост, от която се нуждаете. Контролирайте всички сфери от живота си, защото така ще можете лесно да постигате набелязаните от вас цели.

Скорпион

Четвъртък е подходящ за реализирането на оригиналните ви хрумвания, които не е задължително да се превърнат в доходоносен бизнес. Стремете се да концентрирате усилията си в посока, от която можете да извлечете максимални ползи от финансов характер. Напълно възможно е да ви се наложи дълго да разрешавате дилемите, особено ако до момента не сте изпадали в подобна ситуация. Не пренебрегвайте интимната си половинка за сметка на работата си.

Стрелец

В четвъртък не търсете популярност на инициативите, които предприемате, защото това по-вероятно ще ви донесе повече неприятности, отколкото ползи. Опитайте се да създадете солидни основи за предстоящите си инициативи в професионалната сфера. Опитайте се да не ангажирате на този етап от време вниманието си с дейности, които по никакъв начин няма да ви подпомогнат. Здравето ви ще ви създаде безпокойства вероятно заради настинка.

Козирог

Не взимайте насериозно забележките, отправени ви от началници и делови партньори, но не ги и подценявайте. На мнозина от вас ще им бъде изключително трудно да се концентрират върху текущите си професионални задължения. Причините за това може да са многобройни, но една от тях може да е следствие на разногласия или неразрешени проблеми между вас и интимната ви половинка. Опитайте се да се освободите от мрачните си мисли.

Водолей

Изберете нов път в живота си, ако не се чувствате удовлетворени и значими с постигнатите от вас резултати. Негативите от миналото ще изчезнат и на тяхно място ще се появи нещо по-добро в професионален и личен план. Мнозина от вас ще се чувстват така, сякаш са се събудили от дълъг сън. Вероятно е да ви се предоставят нови възможности за професионална реализация, която със сигурност ще ви даде повече от досегашните ви занимания.

Риби

Съсредоточете се върху важното на работното си място, за да не допуснете грешка от невнимание. Мнозина от знака ще имат контакти с чужбина от голямо значение за професионалното ви осъществяване. Част от вас ще търсят варианти за отваряне към външния свят, а други ще намират разрешение на някои проблеми от чисто личен характер. Напълно възможно е да се опитвате да намерите отговори на въпроси, които си задавате от дълъг период от време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари