Дневен Хороскоп за 01 Март 2015

0
Дневен Хороскоп за 01 Март 2015
Дневен Хороскоп за 01 Март 2015

Овен

Чуден месец започва, изпълнен с надежда, радост и вдъхновение. Днес е ден да бъдете със семейството си, да им покажете внимание. Забравете поне за ден телефона, компютъра, телевизора, поговорете, погрижете се за хората около вас, всъщност времето заедно никога не е достатъчно.

Телец

Баба Марта пристига с голямата кошница с радост и усмивки за всички. Наречете си един ден, който да изпълните с вдъхновение и сила за цялата пролет и лято, и есен, че дори и зима. Силен ден, който ще ви покаже подкрепата и любовта на хората около вас, ще изпълни сърцето ви.

Близнаци

Честита Баба Марта! Пожелание сякаш отварящо вратите на пролетта. Изпълнете този ден с усмивки, наречете си с надежда и любов идните дни. Време да усилите живота в себе си.

Рак

Отключете вратата към пролетта с червено-белите сплетени надежда и любов. Прекрасен ден за вас. Ще се опитате да обгрижите и поздравите целия свят по един или друг начин. Намерете време и за собствената си душа.

Лъв

Малко мистичен, малко различен започва март. Сякаш празникът събужда най-красивото, най-чистото и светлото у всеки един. Вдъхвайте сила и живот, наричайте другите. Днес бъдете вълшебници.

Дева

Радостно начало на месеца. Ще усещате живота, нарастващата сила на природата и сякаш сърцето ви ще пее. Вдъхновяващ месец ви чака.

Везни

Дайте си сметка кое наистина е от значение в момента и си го наречете точно днес, на 1-ви март. Вдъхнете му от силата на този ден, изпълнете го с живот. Радостен полъх се носи из въздуха, животът се събужда за цъфтеж. Вземете си от тази сила.

Скорпион

Ден за гадания, ден за наричания, ден да проявим добрата си сила. Наистина много вдъхновение и радост ще ви донесе този ден и много нови възможности, дори малко в повече ще ви дойдат. Важното е да си наречете правилното нещо.

Стрелец

1 март е толкова символичен, а вие толкова истории можете да разкажете за него, дори да можете да си ги съчините, ако е нужно. Ще сте достатъчно смели и безразсъдни, за да направите невероятни неща и да покажете добрите си чувства към околните.

Козирог

В ден като днешния как може човек да усети празника, ако е сам? Зарадвайте другите, създайте усмивки и това ще накара сърцето ви да пее, ще ви окрили и вдъхнови. А това е едно наистина добро предначало за пролетта.

Водолей

Не може да се Нека здравето и щастието преплитат дните ви и създават усмивки, радост и изобилие около вас, да карат сърцето ви да пее, очите ви да светят и душата ви да лети. Този ден може да направи това, вие можете да го направите за себе си и за другите. Погрижете се вашият свят да стане такъв, какъвто го виждате в мечтите си. Можете го.

Риби

Сякаш този ден носи ключа за пролетта, зарежда с усмивки и настроение. Ден за наричания, за пропъждане на лошото, за пречистване на живота. Раздавайте любов заедно с мартениците, а тя ще се връща към вас през цялата година под различни форми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари