Днес учредяват политическа партия „Продължаваме промяната“

0
Събитието ще се проведе в Международен пловдивски панаир
Събитието ще се проведе в Международен пловдивски панаир Снимка: БГНЕС

В Пловдив се учредява политическа партия „Продължаваме промяната“

Събитието ще се проведе в Международен пловдивски панаир. Очаква се съпредседатели на партията да бъдат министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев, информира БНР.

Политическият проект „Продължаваме промяната“ беше представен официално на 19 септември миналата година от съоснователите Кирил Петков и Асен Василев. Политическата формация сключи споразумение с партиите "Волт" и "Средна европейска класа" за участие в парламентарните избори на 14 ноември 2021 година. Учредителното събрание започва в 18 часа.

"За България настъпи моментът, в който промяната трябва да продължи. Времето на безобразията, беззаконието, кражбите и корупцията ни лишават от справедлив и достоен начин на живот. България е обгърната от несправедливост, срещу която е необходимо да се изправим и преборим, за да постигнем общата мечта, да направим България държавата, с която да се гордеем", се казва в Учредителната декларация, която вече е качена на сайта на „Продължаваме промяната“.

Сред основните цели на новата политическа партия са нулева толерантност към корупцията, премахване на ненужните лицензи, регистрации и разрешителни, създаване на администрация без гишета, спиране течовете на публични средства, осигуряване на достоен живот на българските пенсионери и уязвимите социални групи, изграждане на качествено образование и инвестиране в масовия спорт и изкуствата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    За тия важи фразата:
    Роден мъртъв. Или ... абортиран.
  • 7
    3
    Kiko
    Днес сбирщина от МО&шеници и ИД&0ти учредяват нова партийна сбирщина от ГРА&бители. Засега цената им излиза солено на народа - близо девет милиарда. Честито на народа и България!
  • 7
    2
    русенец
    Няма смисъл да го правите, на следващите избори нямате шанс.
  • 5
    1
    lskiu
    Фактическото име на този сащнически хибриден проект за България е "продължаваме с измяната"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари