Днес се очаква окончателния вариант на програмата на евентуален кабинет начело с Асен Василев

0
Вчера експертите се събраха в парламента, за да обсъдят ясни задачи и срокове за период от 6 месеца
Вчера експертите се събраха в парламента, за да обсъдят ясни задачи и срокове за период от 6 месеца Снимка: БГНЕС

Вчера експертите се събраха в парламента, за да обсъдят ясни задачи и срокове за период от 6 месеца

Очаква се днес да бъде оповестен окончателният вариант на програмата за политиките на евентуалния бъдещ кабинет с премиер Асен Василев, изработена от работна група на партиите "Продължаваме промяната", БСП и "Демократична България".

Вчера експертите се събраха в парламента, за да обсъдят ясни задачи и срокове за период от 6 месеца. Разговорите са били в две направления - законодателни инициативи и задачи пред изпълнителна власт, съобщи БНР.

Част от работната група за евентуалния бъдещ кабинет е и министърът на електронното управление в оставка Божидар Божанов, който бе гост на предаването "Преди всички" по "Хоризонт". 

Премиерът в оставка Кирил Петков каза по-късно, че продължават разговорите с народни представители, които искат да видят програмата за политиките на евентуалния бъдещ кабинет.

"Единственото, което се придържаме към нашето обещание, е, че не говорим с четиримата човека, които казахме от самото начало. Но всички други имат покана да говорят с нас и 121 ще видим, всъщност няколко човека трябва да решат към кой им лоялността – към тяхната партия и лидер, който според мен не е изпълнил обещанието към народа, или към всички нас – да имаме отговорност към България, да имаме шанса да не влезем в политическа криза и всеки един от тях носи отговорността", заяви премиерът в оставка Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    5
    до 4
    Явно различни представи имаме за дебил. Ами ако ще оставяме тези, няма ли да е по-добре да се примолим на руснаците за две-три ракети? Ще свършат същото като кокорчовците, само, че по-бързо и агонията ще е по-малка. Аз за последно гласувах за Велико народно събрание за СДС. Смятах, че са носители на новото. Сбърках. От там насетне се съм стъпвал на парламентарни избори, всички са маскари.:) А ти за кого гласува последните няколко пъти? НДСВ, ГЕРб, Атака?:)
  • 5
    4
    daskal
    До 1 и 3 - Те че не са дебили - не са. Всичко друго, но не и дебили. Та... Не, не съм гласувал за тях. Но смятам, че най-разумният вариант за нас и за страната е да ги оставим да си вършат работата като правителство. Поне засега. А ти за кои "недебили" гласува? Кой етвоя пътеводна звезда? Славито или гения от Банкя?
  • -3
    3
    до 2
    Нищо подобно, туриха ни го на нас и то така, че с десетилетия ще чувстваме болката, мазохист нещастен.:( Ти за тези дебили ли гласува?
  • 2
    2
    :) до 1
    ама яко го туриха на мамаша ти раша а?
  • -5
    1
    русенец
    Ама и Кокорчо, както и Киро-Тъпото има вид на запален скиор - май обича белите писти.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари