Днес е най-мощният ден на месеца

1
Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят
Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят

МЕРКУРИЙ транзитира в знак Лъв, където ще остане още дълго време, тъй като става ретрограден от днес до 19 август.

Това може да доведе до смущения в работата на транспорта, телекомуникациите и интернет комуникациите, други средства за комуникация.

Този и следващият месец, поради ретроградността на Меркурий и Марс не се препоръчва да се правят хирургични операции, освен спешни и животоспасяващите, вадене на зъби, сключване на договори, на брак, купуване на автомобил, битова техника, инструменти, имоти, да се пътува и ходи в командировка, да се започва нов проект или ново дело, да се започва ремонт, строителство, да се прави преинсталиране на компютрите, да се провеждат съревнования. Не започвайте нова работа, нов проект или бизнес, нови интимни отношения, не поемайте излишни рискове.

От 25 до 31 юли не се препоръчва пътуването със самолет, особено от 29 до 31 юли, тъй като опасността от авиокатастрофи във въздуха значително се увеличава - Марс ще бъде в твърда квадратура към Уран. Стартирането на ракети и изпълнението на други космически проекти ще бъде неблагоприятно. Ако спрат дъждовете,  опасността от пожари значително се увеличава. Землища и много гори могат да изгорят. Ситуацията може да бъде утежнена от дълъг период на засушаване. Може би това е най-опасната точка не само през юли, но и през цялото лято.

Луната e в знак Козирог до 13:42 часа на 27 юли. Мисленето и действията са насочени към практическата страна на нещата. Всичко е подчинено на чувството за дълг и отговорност. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Период подходящ за рутинна работа и решаване на трудни въпроси.

В тези дни намаляват емоционалните реакции на хората, сега не са толкова чувствителни. Даже тези, които обикновено са емоционални, сега стават по-уравновесени.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Луната ще се движи на празен курс от 16:42 часа до 13:42 часа на 27 юли. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

14 лунен ден продължава от предния ден до 20:01 часа на 26 юли.

Това е най-мощният ден на месеца. Може да изпитате лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Старайте се да бъдете в спокойно и добро настроение. Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват. Не започвайте да изяснявате отношения, да ругаете, да се ядосвате. Подарете на близките си хора цялото си внимание и любов. Луната днес пази всички пътници, чудесно е да сте на път.

Ако искате да се разделите с някое лице или хора, занимание, задължения - сега е прекрасно време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което е в тежест за вас, можете безопасно да премахнете днес от живота си.

Не пропускайте възможността, решете най-необходимите дела или нерешени въпроси. На този ден Самият Създател ви помага във всичко. За съжаление ретроградния Меркурий ограничава до известна степен положителните възможности на деня.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдаде предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване (без течности). Не би било лошо енергийно и физически да почистите себе си, къщата и пространството около вас. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

15 лунен ден (започва в 20:01 часа на 26 юли до 20:43 часа на 27 юли).

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари