Външният министър на Украйна изпрати поздравителен адрес до Кирил Петков

0
Текстът на поздравителния адрес към Кирил Петков беше публикуван от пресцентъра на партията
Текстът на поздравителния адрес към Кирил Петков беше публикуван от пресцентъра на партията Снимка: БГНЕС

Текстът на поздравителния адрес беше публикуван от пресцентъра на партията

Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба изпрати поздравителен адрес до съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Уважаеми Кирил,

Припомням си отличното ни сътрудничество по време на Вашия мандат като министър-председател на България. В сложни политически обстоятелства Вашето правителство не спести усилия, за да помогне на Украйна да се защити от руската агресия. Дълбоко оценявам и колко бързо и топло прегърнахте украинците, които търсеха подслон в България. Тъй като войната продължава, се надявам новите парламент и правителство на България да вземат решения, които са нужни за защитата на Европа от Путин, и разчитам на вашата политическа роля в тези усилия.

С уважение,

Дмитро" 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Кленов лист
    Боклук до боклука, мила моя майно, льо!
  • 9
    2
    Сtanko
    Тоя кавал дали го е поздравил някой калпазанин от затвора в Белене или някой друг все така неизвестен фашист е "все равно". Българчетата знаем вече колко багаж носи и кой ни го хариза за управляващ... Халал да им е на краварите!
  • 13
    1
    Ууууууууууууууууу
    УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари