Дмитрий Песков: Данните за масови гробове в Изюм са фалшификации

2
Това е същият сценарий като в Буча. Това е лъжа и ние ще защитаваме истината в цялата тази история, подчерта Песков
Това е същият сценарий като в Буча. Това е лъжа и ние ще защитаваме истината в цялата тази история, подчерта Песков Снимка: ТАСС

Това е същият сценарий като в Буча. Това е лъжа и ние ще защитаваме истината в цялата тази история, подчерта Песков

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков определи като фалшификации данните за открити масови гробове в освободения от украинската армия град Изюм в Харковска област.

Според Дмитрий Песков Украйна се опитва да повтори в Изюм успеха си с провокацията в Буча. "Това е същият сценарий като в Буча. Това е лъжа и ние ще защитаваме истината в цялата тази история", подчерта Песков пред журналисти.

Миналата седмица в покрайнините на Изюм бяха ексхумирани около 450 тела. Според украинските власти при 99% от телата са открити следи от насилствена смърт.

Говорителят на Кремъл каза още, че полуостров Крим е неотменна част от Русия и че всякакви претенции към руската територия ще получат подходящ отговор.

Песков отказа да коментира предложението на чеченския лидер Рамзан Кадиров за формиране на доброволчески части в руските региони и посочи, че идеята трябва да бъде оценена от министерството на отбраната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    На 1 септември 1939
    година германците нападат Полша от Запад , а СССР ,същата година чак след две седмици нападат Полша от Изток . И Финландия нападат , но финландците взели , че се отбранявали с оръжие и руснаците не успели да ги освободят от нацистите. Сега се правят опити за освобождението на Украйна от украинските нацисти.
  • 7
    1
    мхм
    То и за Катин така лъжехте, и Украйна нямаше да нападате...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари