Дивна, ти трябваше да си до твоята приятелка!

0
Нашата Кристин ще мине през този ад, но ти трябва да си там до нея
Нашата Кристин ще мине през този ад, но ти трябва да си там до нея

Изабела Господинова подкрепи Кристин Илиева и призова Дивна да бъде смела и да покаже, че не е безразлична.

След инцидента Дивна не е била активна по никакъв начин в социалните мрежи.

Ето какво сподели Изабела:

"До едно момиче Дивна,

Дълго опитвах да задържа това което ще напиша за себе си! Но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до умът на момичето Дивна.

Не искам и няма да те съдя за това което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два телефонни разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята "приятелка" е много по тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Но колко по леко щеше да бъде и за двете ако не беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро и в зло. И точно в нещастието, което ти причини това приятелство щеше да бъде истинско  Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата и да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни, спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искрено се надявам когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца!

Нашата Кристин ще мине през този Ад. Тя ще се бори, ще се бори заради себе си и всички които я обичат. Крехкото тяло крие огромна сила!

На теб желая достойнство, за да продължиш да гледаш хората в очите ! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел!

Ти трябва да си там до нея!"

Моделът Кристин Илиева пострада тежко при катастрофа на 12 март заедно с певицата Дивна Станчева. Изпълнителката катастрофира с автомобила си „Тойота Корола“ край с. Българене, по пътя Русе-София. При изпреварване Дивна губи контрол над автомобила и се блъска в мантинелата.

Майката на моделката – Валерия Колчева, публикува съобщение в социалната мрежа с молба за даряване на кръв. Само в рамките на два дни стотици хора – близки, познати и непознати на Кристин, се отзоваха. Няма информация дали самата Дивна също е дарила кръв. Според нейни близки от родния Русе, певицата е в тежко психическо състояние, не спирала да плаче, не се е хранила с дни и не излизала от къщи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари