Директорката на СУ "Васил Левски": Васко Жабата е звучал за съвсем кратко време

5
Цеца Мецата кънти в русенското училище "Васил Левски"
Цеца Мецата кънти в русенското училище "Васил Левски"

Васко Жабата превзе и родното образование в Русе

"Това не било практика в училището и ръководството не го толерира", заявиха от русенското училище.

В интернет се появи видео, в което се чува как хитът "Комбайна вършачка" с лирическия герой и Цеца Мецата кънти в русенското училище "Васил Левски".

"8 часа сутринта. От училищния салон на "Васил Левски" звучи това безумие, фон на заниманията по физическо възпитание", коментира Деница Филипова, която разпространява видеоклипа.

Кадрите предизвикаха вълна от негодувание, като мнозина изказват мнение, че парчето не е подходящо за подрастващи. Недоволни са и родители, които са категорично против дъщерите и синовете им да слушат Васко Жабата, докато са в клас.

Директорката на училището Мария Иванова-Тодорова разказа, че по време на час по физическо възпитание децата от 6-и клас играели народни хора, цитирана от България Днес.

"Хората се чуват на тонколона чрез телефон с блутуут устройство. В един момент едно хоро е превключвало към друго и се е заредил списък с песни. Телефонът, който са използвали, е бил на ученик. За съвсем кратко време е започнала да звучи тази песен. Учителката Петя Ванева е реагирала адекватно и веднага я е изключила. След часа веднага бях информирана. Взети са всички мерки този случай да не се повтори. Това не е практика в училището ни и ръководството не го толерира", заяви пред вестника Мария Иванова-Тодорова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Анонимен
    Като бивш възпитаник на училище СУ „Васил Левски“ бих искала да кажа, че за всичките години прекарани там, учителите са ми дали изключително много знания, с които съм печелила редица състезания! Има и много други такива като мен, които вече са или им прeдстои да завършат и доказват, че училище „Васил Левски“ е едно от най-добрите! Смятам, че не трябва да бъдат обвинявани ръководството, а родителите, които не дават елементарно възпитание на своите деца. Самите те не могат да се справят с тях, а какво остава за учителите!
  • 1
    4
    Някой
    Аз се чудя нямате ли за какво друго да пишете? Родителите първо трябва да възпитават децата си кое е правилно и кое не! Разберете - учителите не са хората, които дават възпитанието през първите 7 години от растежа на децата! Престанете да пишете глупости и започнете да разсъждавате адекватно!
  • 15
    3
    Русе
    Нека чуем мнението и на нейно светейшество - доктора на попските науки, тъпата свиня и началник на РУО Русе - Георгиева?!! П.С.- Ако не се сеща какво изявление да направи, нека се консултира със съветника си - корифея на адвокатите в Русе - Павлинка Иванова. :))))))))
  • -4
    2
    Василесий
    Хайде стига с тези критики към учителката, директора...Васко Жабата или нещо друго. Това са искали децата това са слушали. Бягали, скачали, изпотени, уморени разтоварили са по този начин. Оставете ги! Учителката и нея! Точно с тази песен ли?! Не, но няма нищо осъдително. Ако беше Металика или македонско или пък представете си руска музика...О-о-о-о. Всички знаем, че ритъма на душата и сърцето не може да се контролира- можем само да му се подчиним.
  • 9
    1
    Читател
    Лъсна цялата управленска политика на леля Мара,"директор" на едно от най големите у-ща в България,носещо името на великият син на Отечеството ни,Васил Левски.Кълбо от свински черва се е образувало от назначени "кадри" с протекцията на елементи, добрали се до местното управление на изпразващия ни се град.Гафовете в това учебно заведение са вследствие на занижената дисциплина от страна на учителите,които много бързо се обединяват,когато трябва да прекършат желанието на образовани млади хора,решили да упражнят дипломите си,които са по предназначение.Днес Васко Жабата,утре Стоте Кила!Какво ли мислят родителите на учениците,особено на момичетата,които трябва да посещават това школо!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари