Директорът на УМБАЛ "Канев": Желая ви признателни пациенти

0
Иван Иванов поздрави здравните работници по случай професионалния им празник
Иван Иванов поздрави здравните работници по случай професионалния им празник Снимка: Facebook

Иван Иванов поздрави здравните работници по случай професионалния им празник

"На 7-ми април отбелязваме Световния ден на здравето и професионален празник на здравния работник!

Днес изразяваме своето признание към всички лекари, медицински сестри, акушери, фармацевти, физиотерапевти, санитари и на всички, отдали се на грижите за човешкото здраве.

Приемете моите най-искрени поздравления по случай днешния празник!

Възхищавам се на благородството и смелостта Ви, да пренебрегнете себе си, за да се грижите за болкатa на нуждаещите сe и да се борите за доверието им.

Благодарение на Вашия професионализъм и отдаденост, Вие непрeкъснато допринасяте за развитието, успехите и престижа на Университетска болница „КАНЕВ“.

Днес УМБАЛКанев“ е това, което е, благодарение на Вас!

Не забравяйте и бъдете горди, защото стотици пациенти дължат живота и здравето си на Вас!

Благодаря Ви, че сте част от екипа на Университетска болница „Канев“!

Желая Ви от сърце здраве, силен дух и признателни пациенти.

Честит празник!

Иван Иванов

Изпълнителен директор на УМБАЛКанев“", написа Иванов в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    Пациент
    Тоя изрод Иванов не знае ли, че признателността е следствие от добри грижи на неговите служители. Ако има добро отношение ще има и признателни пациенти, ако има лоши грижи ще има зли и войнствени пациенти. къде ги намират такива т-пунгери за директори на Болници Ве?! Тоя вероятно е верен и подчинен на "Статуквото", иначе в една нормална България, за тоя няма да чуеш нищо, щото е некадърен администратор удобен за мафиотската система!
  • 9
    10
    Чакай, чакай
    Дай да изясним тоя въпрос с признателноста. Значи, плащам 30 ...40 ... години здравни осигуровки без да съм виждал лекар, щото то като сме млади не стъпваме при доктори, но като започнат да се появяват болежки се сблъсквам с арогантност, цинизъм и откровенна простащина в голяма част от лекарите. Тия пари дето съм им ги давал 40 години не стигат ли за признателност? Или още трябва? Кажи Иванов, колко години още трябва да давам за да наситя с признателност докторите?
  • 0
    9
    прехвърлям нещата викаш?!?
    Не знам дали прехвърлям, ама като видя нещо нередно директно сезирам компетентния орган, а не викам: „Ей, Мунчо, ти що не сезираш!“ Аз не виждам с какво съм по-долен от Иванов или Райчинов в случая! Но, както кажеш, въпрос на гледна точка!
  • 2
    8
    От 6 до 7.
    Явно не си прочел добре - цитирам: "Знам, че не е твоя работа /на изп.директор/, но можеш настоятелно да го изискаш от органите, от които зависи - Община, НАП, Полиция и т.н." Значи навираш се в кабинета си и не те интересува какво става пред къщичката ти? И въпрос: моят ли сигнал към Общината, заведен с вх.номер ще има по-голяма тежест или този на Изп.директор на болницата или на Управителя на ДКЦ-1 д-р Райчинов към съответните институции? Явно с такива като теб, които прехвърлят нещата, тази държава няма да се оправи... Колкото дали е ДКЦ-1 или ДКС-1 си прав, но това ли е по-важното в случая?
  • 5
    7
    до 6
    Абе, #6?!? Не е ДКС, а ДКЦ-1 и си има управител, казва се д-р Цветан Траянов Райчинов, въпросите към него! И като искаш нещо някоя администрация да ти свърши, не пиши на мейл, а си напиши сигнала и си го заведи в канцеларията на институцията, вземи си входящия номер и си търси движението на преписката по него! И ако си забелязал, болницата има ограда, а всичко извън оградата е от компетенцията на общината!) Така че въпросите по инфраструктурата към общината, а за касовите апарати към НАП!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари