Директорът на МААЕ заминава на посещение в Киев и Москва

0
Целта е скорошно въвеждане на зона за ядрена безопасност около Запорожката централа
Целта е скорошно въвеждане на зона за ядрена безопасност около Запорожката централа Снимка: БГНЕС

Целта е скорошно въвеждане на зона за ядрена безопасност около Запорожката централа

Генералният директор на Международната агенция за атомна енергия Рафаел Гроси ще посети тази седмица Киев, а след това ще отпътува за Москва, съобщават от БНР.

"Там Гроси ще продължи консултациите за споразумение и скорошно въвеждане на зона за ядрена безопасност и сигурност около Запорожката атомна централа", се подчертава в изявление на агенцията, публикувано в Twitter.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    ...
    Никакви зони. Искат подмолно да я върнат да работи за нещастниците но бая са се объркали. Берлин и Полша да опъват далекопроводи и да подават ток за фашистите да не ги избие студа. Централата е построена от Русия за нула гривни изцяло по братски, за тези фашистки свине. Сега Русия си я прибра обратно. Ток от нея вече само срещу заплащане по борсови цени. Рафаел да си измисля ангажименти по други места.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари