Диона: Не бях дрогирана, пих Нурофен и Колдрекс

1
Има 20 човека, които могат да потвърдят трезвото ми състояние, обясни певицата
Има 20 човека, които могат да потвърдят трезвото ми състояние, обясни певицата Снимка: DIONA / Facebook

По-рано тази седмица тя даде положителна проба за наркотици, след като бе спряна на столичен булевард

Певицата Диона заяви, че не е била под въздействието на наркотици, докато е шофирала.

"Никога не съм шофирала под влияние на алкохол или наркотици! Полицаите, които ме спряха, могат да го потвърдят, състоянието ми беше напълно адекватно!", каза тя, цитирана от HotArena.

Според органите на реда обаче изпълнителката е дала положителна проба за кокаин. В последствие ѝ е взета и кръвна проба. "Бях на снимки на клип до 1 ч. през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха снимките. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 човека екип, които могат да потвърдят трезвото ми състояние", обясни пред изданието Диона.

По нейни думи "няма нищо вярно, в това, което пишат медиите". Даже напротив - дори е съдействала на органите на реда, като доброволно е дала кръв. Нещо, което според нея "никой употребил наркотици не би направил."

Припомняме, че по-рано тази седмица фолк изпълнителката, с истинско име Денислава Сашова, бе спряна за проверка на столичния булевард "България". След положителен тест за наркотици дамата бе арестувана. По случая е образувано досъдебно производство. По-късно стана ясно, че е пусната от ареста с парична гаранция от 5000 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    🤣🤣🤣
    А, КУРдрекс пийваш ли ? Просто някой полово немощен дърт богаташ си е мазал кока на пишката, за да държи фронта и тя горката се е набутала на този стар номер и е прихванала от забраненото по устата.
  • 13
    5
    доктора
    и сега , ако това мине си хвърлям дипломата и ставам милиционер...
  • 14
    4
    Курвентия
    Може и да е погълнала литър - два сперма..и тя е бяла и от това да е дала положително за кока.
  • 17
    3
    Реалист
    Няколко COLDREX & NUROFEN ставаш БАТМАН по потник и къси гащи през ЗИМАТА !
  • 21
    2
    Ама
    Измисли друго че туй малко посно иде.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари