Динко ще се кандидатира за президент

2
Всички ме подкрепят, 80% от населението желаят истинска промяна
Всички ме подкрепят, 80% от населението желаят истинска промяна Снимка: Динко Вълев / Facebook

Всички ме подкрепят, 80% от населението желаят истинска промяна

Динко ще се кандидатира за президент на следващите избори в края на 2026 година! "Имам много повече акъл от сега управляващите. Ще инициирам провеждане на референдум за президентска република, друго спасение не виждам. Всички ме подкрепят, 80% от населението желаят истинска промяна", посочи Динко Вълев, цитиран от вестник "България Днес".

Той е категоричен, че "никой не е бил толкова близко до хората, колкото него, а всеки иска от София да управлява".

"Никой не е видял какво се случва в селата и малките градове. Ще направя така, че който живее на село и произвежда нещо в градината и нивата, да бъде субсидиран, за да има желание и стимул да живее у нас. По селата вече няма магарета и крави, липсват животните. А хората изнемогват и нямат пари да си платят тока", споделя Динко.

Като държавен глава и наследник на поста на Румен Радев Вълев ще работи за това всяка баба и всеки дядо, живеещи сами, да бъдат субсидирани. А за самотни майки с деца без жилище да се намери и предоставя дом.

"Много голям привърженик съм на Крумовите закони. Който краде, ще бъде сериозно наказан. Два пъти повече правомощия ще се дадат на полицаите, защото сега нямат и престъпниците ги тъпчат. Плътно стоя зад полицая, гръмнал обирджията в София", категоричен е ямболията.

И още. В България няма да се вкарват стоки отвън, а ще разчитаме на собствено производство. "Няма да обираме на чужбина боклуците", отсича Вълев.

"А за всеки, който посегне на дете - педофил, изнасилвач, наркомани - ще направя лагер само за такива", обяви Динко, който не търси политическа подкрепа от определена партия и казва, че ще бъде независим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Аз съм
    От нашето семейство имаш три гласа.
  • 7
    1
    русенец
    Споко, Динко! Кандидатирай се смело! Нито ще си първия, нито последния дебил, който има мерак да управлява България. То от 30 години само такива избираме, защо да не пробваме и с теб?:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари