Динко е невинен!

0
Той е пуснат от ареста
Той е пуснат от ареста

Наблюдаващият прокурор при Районна прокуратура – Първомай е взел мярка за неотклонение „Подписка“ спрямо ловеца на бежанци Динко Вълев.

Припомняме, че Динко от Ямбол е обвиняем по досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди и повреждане на чужда движима вещ.

Агресивният бизнесмен отишъл да се види по работа с мъж от Първомай, но се разбеснял, набил човека и счупил телефона му. Динко прекара в ареста 72 часа, през половината време обаче бе в болница, тъй като имаше здравословни оплаквания. Днес адвокатът му Марин Марковски обяви по медиите, че опонента на Динко е оттеглил жалбата си.

Основна причина решението на наблюдаващия прокурор е обстоятелството, че пострадалият е променил показанията си относно най-важните обстоятелства, касаещи инкриминиране деятелността на Вълев, а именно нанесения му побой и начина, по който е бил повреден телефона му, съобщават от прокуратурата. Той е депозирал и молба, с която изрично е заявил, че оттегля своите претенции към Вълев.

Разследването по досъдебното производство продължава, като ще приключи в рамките на законоустановения срок.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари