Извинявай Терзо, ти не заслужаваш всичко това!

1
Димитър Стоянов: Даде се трибуна на измислени разбирачи, хора които не са се докосвали до авиационна техника, които бръщолевят пълни глупотевини!
Димитър Стоянов: Даде се трибуна на измислени разбирачи, хора които не са се докосвали до авиационна техника, които бръщолевят пълни глупотевини!

Главният секретар на президента Димитър Стоянов  написа остър коментар в личния си фейсбук профил относно мнения на непрофесионалисти относно последния полет на майор Терзиев

Ето какво написа Стоянов:

"Дано с получаването на новите самолети F-16 ще решим въпроса. Трябва да се има предвид и това, че МиГ – 29 няма автоматична система за предотвратяване на сблъсък на самолета със земята и морската повърхност, каквато система имат новите самолети, които ще получим.

Това са част от думите на С. Събев. И той авиационен експерт! Човек който никога през живота си не е сядал в кабината на МиГ-29, не се е докосвал въобще до авиационна техника, не е пилот, не е и инженер по специалност. Но и той дава "компетентно" мнение какво имало и какво нямало. Най-пошлото е, че и изказва версии за трагичния инцидент. Как като нямаш информация изказваш мнение? Да сте чули някой разбиращ да се изкаже? Не! Даде се трибуна на измислени разбирачи, хора които не са се докосвали до авиационна техника, които бръщолевят пълни глупотевини! Спрете се! Проявете поне малко човещина и уважение към паметта на един истински Човек.

Извинявай Терзо, ти не заслужаваш всичко това. Лек последен полет!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари