Димитър Манолов: Не се разбрахме с министъра на енергетиката, защото разговорът беше идиотски

0
Снимка: NOVA

На 18 май се очаква служителите в столичния градски транспорт да протестират в 8 часа сутринта

"Не се разбрахме с министъра на енергетиката, защото разговорът беше идиотски". Така президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов коментира състоялата се по-рано през деня среща между работодателските организации и Александър Николов по NOVA

На 18 май се очаква служителите в столичния градски транспорт да протестират в 8 часа сутринта. Ще бъдат блокирани възлови кръстовища в София. За това алармира Манолов като призова всички родители на зрелостници в столицата да заведат децата си по-рано на матурите. Той подчерта, че в същия ден се очаква и още един протест – този на работниците в спрения ТЕЦ „Марица 3” в Димитровград. По думите му това е плод на „малоумно поведение” от страна на властите.

Работещите в ТЕЦ-а дойдоха до София заради това, че МОСВ им е затворило предприятието. Две седмици нищо не се случва по въпроса. Имаше писмо от Министерство на енергетиката към Министерство на околната среда и водите, да кажат на тези хора какво трябва да направят, за да им пуснат ТЕЦ-а и да им позволят през това време той да работи на минимална мощност. Нищо от това не се случи. Днес, когато гората дойдоха в София да протестират, беше издадена заповед, с която разрешиха ТЕЦ-ът да възобнови дейността си. И когато хората не проведоха протеста си и се върнаха, тази заповед беше отменена. Извинявайте, но това е малоумие”, каза президентът на КТ „Подкрепа"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари