Димитър Главчев се срещна с близки на отвлечените моряци от "Галакси лийдър"

0
Служебният премиер увери, че нито за ден институциите не са спрели да търсят възможности за освобождаването на българските моряци
Служебният премиер увери, че нито за ден институциите не са спрели да търсят възможности за освобождаването на българските моряци Снимка: Министерски съвет / Facebook

Служебният премиер увери, че нито за ден институциите не са спрели да търсят възможности за освобождаването на българските моряци

Премиерът Димитър Главчев и заместник-министърът на външните работи Иван Кондов се срещнаха в Министерския съвет с близки на отвлечените български моряци от кораба Galaxy Leader.

Главчев увери, че нито за ден институциите не са спрели да търсят възможности за освобождаването на българските моряци. „Ще продължим да полагаме усилия, действията ни са много внимателни, търсим всякакви варианти за освобождаването на хората. Случаят не е забравен“, каза министър-председателят, цитиран от пресцентъра на Министерски съвет.

От своя страна заместник-министър Кондов пое ангажимент близките на моряците да бъдат редовно информирани за развитието на ситуацията. „Всеки български гражданин ни е важен, бъдете сигурни, че активно работим моряците да се завърнат скоро у дома“, добави още премиерът Димитър Главчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Започна се
    с пропагандата за изборите от дрисльовците от ГЕРБ, да им еба майката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари