Диана Русинова: Лобистки интереси рискуват човешки животи на пътя

1
Превозът на деца през тъмната част на деня е забранен по закон
Превозът на деца през тъмната част на деня е забранен по закон

Превозът на деца през тъмната част на деня е забранен по закон

"Превозът на деца през тъмната част на деня е забранен по закон - без значение дали става въпрос за български или чужд автобус. При положение, че всички всички свидетели казват, че са пътували, за да се приберат в Сърбия този ден, очевидно автобусът е нямало да спре в Пловдив и да пътува на следващия ден след 6 ч. сутринта. Трябвало е да се приберат в Сърбия точно тази вечер", заяви в студиото на „Добро утро, Европа“ по Euronews Bulgaria главният експерт по пътна безопасност към Европейския център по транспортни политики Диана Русинова.

„Вижте, става дума за автобус, който се отклонява от платното за движение, навлиза в част от банкета, след това в откоса и всъщност катастрофира в страничната канавка, която служи за отводняване“, обясни как се е случил инцидентът Русинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари