Децата на Русе пяха и танцуваха в Парка на младежта

1
Фестивалът "Децата на Русе пеят и танцуват" събра над 300 деца, родители и педагози в Парка на младежта тази събота
Фестивалът "Децата на Русе пеят и танцуват" събра над 300 деца, родители и педагози в Парка на младежта тази събота Снимка: Община Русе

Фестивалът "Децата на Русе пеят и танцуват" събра над 300 деца, родители и педагози в Парка на младежта тази събота

Повече от 300 деца, родители и педагози се забавляваха на третото издание на Фестивала "Децата на Русе пеят и танцуват", което се проведе през уикенда в Парка на младежта. Организатор е Сдружение „Българо – румънски трансграничен институт по медиация” (БРТИМ) с подкрепата на Община Русе. За настроението на малки и големи се погрижиха професионалистите от Агенция „Генезис“ и „Феличита парти център“.

Приветствие отправи директорът "Политики за развитие" в БРТИМ Мая Михайлова. На събитието присъства и главният експерт в отдел „Образование, спорт и младежки дейности“ на Община Русе Сашо Щерев.

Децата от партньорските детски градини "Пинокио", "Русалка", "Незабравка" и "Синчец" заедно с учениците от ОУ "Олимпи Панов" се веселиха с песни, танци, спортни състезания и анимация.

За всички участници имаше вкусни лакомства, а най-изявените получиха награди и грамоти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари