Деца „творят“ на воля до Пътно управление в Русе

1
Две момчета показват творческите си умения на стена зад жилищен блок в центъра на града
Две момчета показват творческите си умения на стена зад жилищен блок в центъра на града Снимка: Dunavmost

Две момчета показват творческите си умения на стена зад жилищен блок в центъра на града

Русенец сигнализира Dunavmost за деца, които рисуват със спрей по стена до гаражите на Областно пътно управление - Русе.

Две момчета, подготвени с флакони спрей за рисуване, показват творческите си умения на стена зад жилищен блок в центъра на града. В непосредствена близост до „творците“ се намират служебните гаражи на Областно пътно управление.

Желанието за творене и рисуването по принцип са похвални, но трябва да се изразяват по приетите начини и на разрешените места. Русенец, живеещ в блок на улица „Отец Паисий“, е направил забележка на момчетата, предупреждавайки ги, че това, което правят, не е позволено. Едно от тях съвсем спокойно отговорило, че „Директорът на Пътна полиция“ им е разрешил. КАТ няма да правомощия да разрешава рисуването на графити по общинска или частна собственост. Правомощията са на Община Русе и се надяваме, че ще вземе мерки по отношение на неправомерното „разкрасяване“ на стени в града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    До седми
    Казваш някой да свърши нещо? И то общинска полиция. Та ти ме разсмя направо. Няколко назначени от Менчо гололивадника, разкарващи се по цял ден. Някой от тях са 160 см, 50 кг, имам предвид не само женската част, но и някои от мъжете. Какъв респект ще всеят. Те и затова само обикалят и правят глобички. Нищо друго не правят. Апропо, извинявам се, и още едно нещо правят - получават заплати
  • 2
    11
    Офф
    Продало пчелина и земите на село, купило апартамент в града. Запушва паркинга с древна лада, в топлофициран блок разтоварва дърва и ги разнася с асансьора. При забележка се звери. Хайде един шамар и две патрулки за 180 секунди се изсипаха. Набързо изсра две чаавета и по цял ден врясъци "Айлиииннн, джагара - джугара". Не им разбирам езика бе. Сложно стана.
  • -2
    10
    Александър
    Която и полиция да дой де, след като няма закони, е така! Ако прие мат, значи"закономерза вците" да ги насочат сре щу некачественото си поколение!
  • 2
    9
    Александър
    Преди години пътувах за Испания! Още преди НИШ драсканиците свър шваха, а ние сме били в ЕВРОПА! В КОЯ,свенливо да попитам?
  • -1
    8
    Alèx
    Русе се напълни с дефек тните изпражнения на малоумните селяни/техн ите родители/ създали поколение, когато им се е пикало! А 17,18 годиш ни пергиши, смятани за ДЕЦА, е неправомерно и противозаконно в норма лна държава, но тази не е такава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари