Деца потрошиха движеща се кола с ледени топки в София

1
Инцидентът се разминава само с материални щети
Инцидентът се разминава само с материални щети Видео: NOVA

Инцидентът се разминава само с материални щети

Опасна детска игра. Тийнейджъри счупиха с ледени топки стъклото на движещ се автомобил по бул. Александър Малинов в София. Инцидентът се разминава само с материални щети, а шофьорът успява да реагира своевременно. За случилото се стана ясно във Facebook групата "Катастрофи в София".

Видеорегистратор на друг автомобил успява да улови и момента, както и извършителите на опасните вандалски действия.

Потърпевшият Димо Кючуков разказа, че пътувайки по булеварда посока квартал „Дружба” две деца на възраст около 15 -16 години са започнали да хвърлят снежни топки по преминаващите автомобили, предава NOVA. Те попадат върху автомобила му и чупят предното стъкло. След като виждат какво са направили младежите напускат мястото. Кючуков звънни на телефон 112, а органите на реда пристигат на мястото на инцидента. „Можеше да стане катастрофа или някой да пострада”, добавя той. Димо Кючуков се надява извършителите да бъдат разпознати, а родителите да вземат отношение за техните действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари