Дете с колело се блъсна в автомобил в Русе

2
11-годишното дете е настанено за лечение прието в УМБАЛ "Канев"
11-годишното дете е настанено за лечение прието в УМБАЛ "Канев" Снимка: Архив

Вчера следобед в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал от болница „Канев“, че в медицинското заведение е прието дете пострадало при пътен инцидент

За изясняване на сигнала са изпратени служители на пътна полиция. Установено е, че произшествието е възникнало около 14:30 часа в района на улица "Изгрев" в Русе - пътен възел с булевард "България", където докато лек автомобил "Волво" с водач на 23 г. е изчаквал да преминат движещите се с предимство моторни превозни средства по булевард "България", в страничната дясна част на автомобила се е блъснал велосипедист на 11 години, който е карал по велоалеята, спускайки се по улица "Изгрев". Детето е било откарано от водача на волвото в спешното отделение на болница „Канев“.

След преглед е настанено за лечение с фисура на раменна кост, разкъсано - контузна рана на коляно и комоцио. Пътният инцидент е документиран от разследващ полицай и се изяснява в хода на образувано досъдебно производство. В хода на работата по случая полицаите са установили, че лекият автомобил „Волво“ е с прекратена регистрация, за което на 23-годишния водач е съставен акт.

Пробата на водача за алкохол е била отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари