Дете падна от четвъртия етаж на жилищен блок в Бургас

3
Състоянието му е тежко, лекари се борят за живота му
Състоянието му е тежко, лекари се борят за живота му Снимка: БГНЕС

Състоянието му е тежко, лекари се борят за живота му

То се строполило в задния двор на чужд имот, до който достъпът е бил невъзможен, наложило се спасителите да прескачат огради и да го пренесат през тях

Малко дете е паднало от 4-ия етаж на кооперация на ъгъла на ул. "Раковска" с ул. "Цар Калоян" в бургаския ж. к. "Възраждане", съобщи Флагман.бг по информация на свидетели. Инцидентът е станал преди около час, на място веднага са пристигнали две патрулки, линейка и екип на пожарната. Детето се строполило в задния двор на чужд имот, до който достъпът е бил невъзможен, наложило се спасителите да прескачат огради и да го пренесат през тях.

Детето било в съзнание, плачело е, веднага е транспортирано към Шокова зала, състоянието му е тежко, медиците се борят за живота му.

В апартамента тази вечер то е било с майка си, с баба си и дядо си. Как се е случило нещастието, в момента се установява от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари